Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Prosedyrer for Flushing et Radiator

Livet til radiatoren din kan bli redusert hvis du fortsetter å tillate rust og andre farlige rester å danne i den. En radiator flush er når du tapper , og etterfylle , kjøretøyets kjølesystem. Å ha kunnskap om de riktige prosedyrene for spyling en radiator er avgjørende for bilens vedlikehold. Time Frame

Motoren din er avhengig av en ren radiator å holde det ordentlig avkjølt til enhver tid. Imidlertid kan en radiator flush gjøres på en mindre hyppig basis enn et oljeskift . Ved å ha spylt det omtrent en gang hver 24. måned , du tar skritt for å holde radiator og motor knirkefritt .
Cost

Kostnaden for spyling en radiator kan variere fra en auto shop til den neste. Være forberedt på å betale så mye som $ 150 for denne tjenesten . Variabler, for eksempel biltype , modell og år kunne spille en rolle i å bestemme prisen .
Prosedyrer

trinnene som brukes i spyle en radiator er ganske enkel og vanligvis ferdig innen auto butikk på under 20 minutter . Underveis i prosessen er eldre væske dreneres fra auto kjølesystem og erstattet med ny kjølevæske, samt en additiv , som stopper rust fra ombygging i radiator .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69829.html

Previous:
Next:

kjølesystemer