Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte den varme kjernen

den varme kjernen i din bil eller lastebil er avgjørende på kalde vinterdager å gi varme inni bilen. Når det brytes ned, ikke bare du som ikke har varme, men kjølevæske kan lekke inn i bilens interiør. Utskiftningen prosessen kan være dyrt på grunn av tiden det tar å demontere dashbordet for å komme til kjernen. Varmeren kjernen plasseringen kan variere fra bil, skaffe en produsent reparere manuell anbefales. Du trenger
Repair manual
Wrench og socket sett
Skrutrekkersett
Beskyttende plast ark
en gallon 50/50 kjølevæske blanding
Vis flere instruksjoner

en

Pop panseret og koble den negative (svart) batteri terminal. Slå opp i produsentens reparasjonshåndbok å finne varmeapparat kjerne. Følg instruksjonene på hvordan du fjerner dashbordet og andre obstruktive deler. Plasser den aktuelle kontakten eller skiftenøkkel på den varme kjernen festeboltene og fjerne dem.
2

Plasser plast ark under varmeren kjernen og koblet slanger som kjølevæske vil renne ut. Trekk av slangene festet til varmeapparatet kjernen, tar notere sine steder. Du må kanskje først skru eller klem av slangekoblinger.
3

Trekk ut varmeapparatet kjernen, tar seg ikke å dumpe innholdet. Sammenlign det med den nye varmeren core, nøye bøyer noen av slangene for å matche de gamle for å unngå problemer senere. Merk eventuelle nye monterings deler som kommer med varmeapparatet kjernen og erstatte de gamle delene.
4

Inspiser inntak /uttak slanger nøye for tegn på sprekker eller råte. Bytt dem om nødvendig. Reversere instruksjonene for fjerning å riktig installere den nye varmeren kjernen.
5

Wrap opp den beskyttende plast nøye og kast den per lokal lovgivning. Erstatt alle delene du fjernet for å komme til varmere kjerne.
6

Åpne radiatorlokket og overløp tank og erstatte tapt kjølevæske med fersk 50/50 blanding. Koble til minuspolen. Start bilen og følger riktig retningslinjer for kjølevann erstatning per reparasjonen manualen. La bilen når driftstemperatur og være sikker på varmen fungerer som den skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70023.html

Previous:
Next:

kjølesystemer