Hvordan du driver Tekonsha Brake Control

Tekonsha er en ledende produsent av proporsjonale trailer bremsestyringer. Disse kontrollerne bruker en anordning for å bestemme mengden av nedbremsing av trekkvognen og proporsjonalt gjelder bremsene på tilhengeren for å gi en jevn, kontrollert stopp. En rekke forskjellige modeller av Tekonsha bremsestyringer er tilgjengelige, selv om alle er like i drift. Eventuelle forskjeller i installasjon og bruk, vil bli beskrevet nedenfor. Du trenger
Tow kjøretøy utstyrt med riktig installert Tekonsha brems kontrolleren
Trailer skal slepes
Vis flere instruksjoner
en

Koble tilhengeren til trekkvognvekt . Hvis du har Voyager-modell, må du stille inn nivået justering av sensoren før du fortsetter (den Prodigy, Primus og P3 modeller utføre automatisk nivåregulering.) Først slår strømmen knotten til sin maksimale (med klokken) innstilling. Deretter trykker du lenge på bremsepedalen. Roter level-knotten mot klokken (mot baksiden av kontrollen) til bi-farget LED går fra grønt til rødt. Så sakte rotere nivå knotten tilbake til lysdioden skifter til oransje. Nivået bestemmer aggressiviteten til bremseeffekt. For mer aggressive oppbremsing, rotere nivået knott slik indikatoren skifter til en lysere oransje eller et svakt rødt. Når nivået er satt, slipper bremsepedalen.
2

Tow tilhengeren på et jevnt, tørt, bilfrie asfaltert flate på 25 mph. Påfør den manuelle skyv knotten på kontrolleren. Hvis bremsene på tilhengeren låse opp, justere kraften mot klokken for å redusere bremsekraften. Hvis det er utilstrekkelig bremsing av tilhenger hjul, justere kraften urviseren for å øke makten. Gjenta denne prosessen flere ganger før strømmen nivået er justert for å gi maksimal bremseeffekt uten å låse opp tilhengerens hjul.
3

Juster "Boost"-innstillingen hvis kontrolleren er en Prodigy, Primus eller P3 modell. Boost innstilling tillater føreren å sette en mer aggressiv bremseeffekt for visse kjøreforhold (for eksempel en meget tungt lastet trailer) eller preferanser (føreren kan være lurt bremsene på tilhengeren til å bidra sterkere i den bremseeffekt). Typiske boost innstillinger er B0 (ingen boost) til B3 (maximum.) Trykk på Boost-knappen for å gradvis øke boost setting. For å midlertidig avbryte boost funksjon for sikkerhetskopiering tilhengeren, trykk og hold Boost-knappen i fem sekunder med bremsepedalen inne. Funksjonen vil bli deaktivert i tre minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97324.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer