Hvordan sette Racing Seter i en lastebil

Bygge en ytelse kjøretøy innebærer å tilpasse alle aspekter av bilen, inkludert interiøret. Racing seter gir føreren mer stabilitet i hjørnene, samt holde deg tett i setet når under hard akselerasjon. De er en stor endring for alle egendefinerte bil eller lastebil, men å installere et sett av dem er ikke alltid like enkelt som det virker. Men med riktig verktøy og litt kunnskap, kan du ha seter i lastebilen din på en ettermiddag. I dette tilfellet, er bilen en 1997 Chevrolet Silverado ekstra-førerhus med Corbeau seter, men prosessen er lik for andre kjøretøy og andre sete produsenter. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Racing seter
Racing sete parentes
Vis flere instruksjoner
en

Åpne begge dørene på lastebil og unbolt setene ved hjelp av 3/8-inch Ratchet og stikkontakter. Det er fire bolter på hvert sete.
2

Løft setene fremover og manuelt koble sele på bunnen av setene.
3

Trekk ut hver sete individuelt og legg dem til side.
4

Bolt setene til setebraketten hjelp av 3/8-inch skralle og socket sett. Dette er kjøretøy-spesifikke parentes, og det kan være spesifikke sider til hver enkelt del så ta oppmerksom på eventuelle instruksjonene som følger med braketter.
5

Bolt racing seter i bilen ved hjelp av fabrikken maskinvare og 3/8-inch Ratchet og stikkontakter. Sørg for at de er strammet ned riktig før du kjører bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97102.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer