Hvordan Wire en Chevrolet å betjene Trailer Bremser

Medium-og heavy-duty Chevrolet lastebiler og varebiler vanligvis har en rund sjupluggs trekkrok som fabrikken standard utstyr, mens man må monteres som ekstrautstyr på light-duty lastebiler og Chevrolet biler. Den runde sju-pin stikk er nødvendig for å operere tilhengere utstyrt med elektrisk trailer bremser, og en elektronisk brems kontrolleren må monteres i førerhuset. Med disse komponentene på plass, er det ledninger fra en Chevrolet å operere tilhengerbremser en ukomplisert prosjekt. Du trenger:
20-meter 12-gauge, fargekodede blå
Wire strippere
Lodding kit
Shrink-wrap isolasjon kit selg Electric drill (valgfritt)
Gummi grommet (valgfritt)
Wire cutters
Plastic strips
Vis flere instruksjoner
en

Bruk wire strippere å fjerne en halv centimeter isolasjon fra den ene enden av en 20 -fots lengde på blue-isolert 12-gauge, som er tilgjengelig fra de fleste auto deler butikker.
2

Fjern en halv centimeter isolasjon fra den blå ledningen på sele betjener elektronisk brems kontrolleren.

3

Vri blottet kobber tråder av begge ledningene inn i trange, tau-lignende flettene, og deretter flette dem sammen i "kaninører" og bruke en lodding kit å bli med dem sammen. Bruk en shrink-wrap kit å isolere delta.
4

Route ledningen fra sammenføyningen ned gjennom Chevrolet til gulvnivå og deretter bakover til plasseringen av runden sju-pin stikk. I lastebiler dette oppnås lettest ved å avslutte bilen gjennom en forhåndsdefinert port i brannmuren og kjører ledningen langs en ytre ramme rail. I biler og varebiler dette oppnås lettest ved å midlertidig fjerne trim og paneler som er nødvendig for å kjøre ledningen til stammen eller baksiden av lasterommet, og deretter passerer ledningen gjennom den bakre kvartal panel. Hvis et hull må bores for å gjøre dette, bruker en elektrisk drill og installere en gummimaljen å beskytte ledningen mot slitasje.
5

Skjær den blå-isolert 12-gauge slik at den når klemme av runden sju-pin stikk uten å være stram, men likevel uten å henge og forårsaker en tur fare eller blir utsatt for utilsiktet skade. Bruk wire strippere til å fjerne en halv centimeter isolasjon fra enden, og vri blottet kobber tråder inn i et stramt, tau-lignende flette og monter flette inn i hullet i toppen av terminal to. Bruk en skrutrekker til å stramme festeskruen så ledningen er festet på plass.
6

Bruk plast strips langs hele kjøring av ledningen som er nødvendig for å sikre at den er på plass. Gjeninnsette noen trim og interiør paneler det var nødvendig å fjerne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97503.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer