Slik fjerner en Ford S197 Stock Shifter knott

The Ford S197 er en femte generasjons Mustang. Kroppen ble redesignet, men trekker på sterke påvirkninger fra 1960 Mustangs. Den S197 er utstyrt med en aksje shifter knott som også følger de eldre stiler. Det kan være lurt å fjerne aksjen Shifter knott slik at du kan erstatte den med en annen til din smak. Fjerningen er ikke vanskelig, og bør bare ta noen minutter av din tid. Året av S197 vil avgjøre sikring brukes på shifter knott. Du trenger:
Spår (flat-head) skrutrekker, hvis nødvendig
Phillips skrutrekker, hvis nødvendig
unbrakonøkkel, om nødvendig
Skiftnyckel, om nødvendig
Vis mer Instruksjoner
en

Grip Shifter knott fast med hånden din og slå mot klokken. Bruk en skiftenøkkel hvis bryteren er vanskelig å slå. Gjengene på Shifter knott er tynn, så det vil ta en stund å fullstendig fjerne den. De fleste manuelle Shifter knotter kan fjernes på denne måten;. Hvis ikke går du videre til neste trinn
2

Se på Shifter knott for en svært liten skrue. Denne skrue vil vanligvis være på den nedre del av skifteren knott eller under en hette. Ta av lokket, om nødvendig, med en flat skrutrekker. Skru ut skruen under hetten med en umbraconøkkel eller liten skrutrekker. Sett skruen på et trygt sted, for eksempel lommen.
3

Trekk opp og snu shifter knotten litt for å løsne den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97472.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer