Enkle måter å fjerne Car Window Tint

Bil vinduet fargetone er et gjennomsiktig film som fester seg på innsiden av bilens vinduer. Over tid, kan fargetonen sprekke eller bli falmet, eller du kan rett og slett ønsker å fjerne filmen. Følg disse strategiene for å fjerne fargetone rent og med et minimum av stress. Prep

Arbeid med ett vindu om gangen. Forlate bilen dørene åpne for ventilasjon under arbeidet inne i kjøretøyet. Fyll en plast sprayflaske med ammoniakk, som fungerer som en kraftig løsemiddel for å myke opp tint lim. Det er her det er viktig å holde bilen ventilert: spray en tonet vindu grundig med ammoniakk, og deretter dekke innsiden av vinduet med en plast søppelsekk eller plast mat brytes. Bruk et stykke tape for å holde plasten på plass over vinduet.
Heat

Park bilen i direkte sollys på en varm dag og la behandlet vinduet til bake i varmen for en time. Varmen og ammoniakk vil løsne tint lim, mens plast søppelsekk eller wrap over vinduet vil holde i den varme luften til å fremskynde prosessen. Hvis du kan stå lukten av ammoniakk og ønsker å flytte ting sammen, plug en hårføner til en skjøteledning (eller bruk en adapter) og strøm apparatet fra bilens sigarettenner, så blast vinduet med hårføner satt på " høy ". Dette vil bidra til å smelte limet fester fargetone til vinduet ditt.
Peel

Bruk neglene eller bladet på en kniv til å skrelle den nyansen fra ett hjørne av vinduet. Når du får et grep på film, sakte skrelle den tilbake og vekk fra vinduet. Stikkordet er "sakte". Ideen er å skrelle av så mye av fargetone som mulig i ett stykke slik at du minimerer skrape med en barberhøvel blade.When fjerne tine fra vinduet tilbake, være spesielt forsiktig når du bruker skarpe gjenstander rundt de bakre defroster ledninger. Skjær bare én ledning, og du vil ødelegge defroster funksjon på baksiden glass.Once Tine har blitt fjernet, spray Windex eller en annen glass-rengjøringsmiddel over noen limrester og tørke det bort. Dette kan ta flere forsøk før alle de klissete lim er fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97067.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer