Slik fjerner en Lincoln Navigator Dørtablå

Fjerne dør panel av en Lincoln Navigator er nødvendig hvis du trenger å få tilgang til eller erstatte høyttaler montert i døren. Skjulte skruer sikre døren panel, må du fjerne dem før du tar av døren panel. Du trenger
Liten brekkjern
Flat skrutrekker
8mm pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Trekk opp trim stykke langs den øvre bakre kant av vinduet for å fjerne den fra døren. Fjern push-pin lås brukes til å feste trim stykke til døren.
2

Finn døråpner på innsiden av døren. Det vil være et plastdeksel cap som er i døren panel bak døren utgivelsen. Bruk den lille brekkjern eller en flat skrutrekker for å fjerne plastdekselet cap.
3

Se etter en bolt bak plasthette. Denne bolten benyttes for å sikre døren til frigjøring av døren. Fjern bolten ved å bruke pipenøkkel. Trekk ut bolten og ta av dekselet utgivelsen.
4

Lirk av speilet trekant trim brikke i øvre høyre hjørne av driver's-side døren og ta ut push-pin feste. Hvis du arbeider på passasjer-side dør, vil trim brikke være i øvre venstre hjørne.
5

Lirk av strømmen vinduet bryterpanel på armen resten av døren panel med lirke bar eller flat skrutrekker. Trekk noen av de elektriske tilkoblinger og deretter sette panelet til side.
6

Trekk døren panel utover for å løsne den fra plast kontakter som brukes for å feste den til døren.
7

Grab døren panel på hver side og deretter oppover og trekk den bort fra døren. Koble fra alle elektriske koblinger for å skille døren panel fra døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97215.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer