Slik fjerner du en dør panel fra en 1995 GMC 1500 Truck

dørpanelene på en 1995 Chevrolet Silverado er designet for et arbeid lastebil, med store armlener og store brytere. Hvis du ønsker å fjerne døren høyttalere, må du ta av disse panelene, som kan være vanskelig på grunn av de stive klippene holder dem på plass. Hvis du har et interiør klipp flytting verktøyet, det gjør prosessen mye enklere, og kan gjøres hjemme. Du trenger
Flathead skrutrekker Vis
Interiør klipp flytting verktøyet
Flere Instruksjoner
en

Åpne døren og trekk av trekantede innvendig panel på motsatt side speil bruke hendene. Bruk flat skrutrekker til å lirke av rammen rundt dørhåndtaket.
2

Place interiøret klippet flytting verktøyet mellom døren panel og døren i nedre hjørne av panelet. Føler rundt med verktøyet for å finne den indre klipp som holder panelet til døren, og deretter lirke døren panel unna ved hjelp av verktøyet.
3

Arbeid rundt omkretsen av døren panel , fjerner klipsene en om gangen. Som du slipper flere og flere klipp, vil du være i stand til å trekke tilbake panel med hendene og se neste klipp nedover stien, som gjør det lettere å få verktøyet rundt klippet. Fjern alle klipp på panelet før det er helt frakoblet fra døren.
4

Løsne høflighet lys ledninger i hjørnet av døren panel (bruke hendene) om lastebilen er utstyrt med en. Deretter løfter døren panelet opp mot headliner og trekk døren panelet ut av døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97216.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer