Hvordan du plugge noe inn i sikringsboksen i et kjøretøy

Mange 12-volts apparater kan brukes i biler, fra telefonen ladere til kjøkkenapparater. Koble disse enhetene i et sikringsskap krever et mellomliggende uttak som overfører kraften fra bilen til kretsene til utstyret. Disse uttakene samsvar med en industristandard, og er tilgjengelig fra varehus, Oppussing butikker, fritidsaktiviteter kjøretøy forhandlere og lastebiler stopper. De vanligvis har tilkoplingsledningene å gjøre installasjonen en grei prosjekt. Du trenger:
12-volts uttak
Målebånd
Svart ledning
White ledning
skrutrekker
Wire cutters
Krympere
Eyelet kontakt
Lodding kit
Shrink-wrap isolasjon kit
Strips
Fuse
Vis flere instruksjoner
en

Se bruksanvisningen som leveres med apparatet å bestemme rating av 12 -volts ledning som kreves for å koble uttaket til sikringsboksen. Bestemme plasseringen av utløpet og bruke et bånd for å måle avstanden fra stedet fra et sikringsskap. Kjøpe løs svart ledning og løs hvit ledning av riktig tykkelse og lengde.
2

Installer uttaket. Disse enhetene, kjent i design som lighter i instrumentbord av kjøretøy, selges som ytre tilfeller utstyrt med to ører gjennom hvilke fester er passert. Hold uttaket i sin beliggenhet og en om gangen bruke en skrutrekker til å kjøre skruene som fulgte med utløp gjennom hullene i underlaget.
3

Route løs hvit ledning fra plassering av utløpet til et forhåndsdefinert skrue drevet inn i en metall-panel av kjøretøyet, slik som en brannmur, gulvet eller en fjerdedel panel. Bruk wire cutters å kutte ledningen til ønsket lengde, bruker crimpers å passe en eyelet kontakten på enden, deretter fikse festet kontakten til pre-eksisterende skrue.
4

Route den sorte ledningen fra stikkontakten til sikring bord, bruke avbitertang for å klippe ledningen til ønsket lengde, deretter bruke wire strippere å strippe 1/2-inch av isolasjon fra enden av ledningen. Løsne skruen under en ledig sikringsholderen, vri blottet kabelen rundt skruen, og skru til skruen. Ikke installer sikringen
5

Bruk wire strippere å strippe 1/2-inch av isolasjon fra alle fire ledninger på utløp. De to festet til utløpet, den hvite til jord og den sorte til sikringsboksen. Vri farge-matchet parene sammen, og deretter bruke en lodding kit for å gjøre skjøtene og en shrink-wrap kit å isolere dem. Bruk plast strips til å feste de nye ledninger der de ikke vil være gjenstand for utilsiktet berøring.
6

Installer en sikring vurdert til instruksjonene levert av produsenten av uttaket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97508.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer