Slik installerer en Miata Gear Shift Boot Cover

Som eiere vet, er Mazda Miata rost for sin moro å drive faktor, pålitelighet og enkelhet. Din Miata (nå offisielt kjent som MX-5 Miata) er lett å jobbe med, oppgradere og modifisere. Hvis girspaken boot blir slitt ut, er det på tide å bytte den og holde den fra å bli et stygt i interiøret. Fremgangsmåten er litt forskjellig mellom modellene (NA, NB og NC). Du trenger
Flathead skrutrekker
Tape
Phillips skrutrekker
Replacement boot dekselet
Vis flere instruksjoner
2006-2008 miata (NC)
1

Engasjere parkeringsbremsen og fjerne girkule. For å fjerne girkule, grip den fast og vri den mot klokken til du skrur fra basen.
2

Fjern skrukorker å få tilgang til konsollen skruer. Åpne din koppholder lysbilde og lirke ut den lille kapselen i bunnen av koppen holder. Lirke opp plast mynt lagring under radio og deretter lirke opp den lille panelet på baksiden av konsollen. Bruk en flat skrutrekker med tape på spissen for å hindre skade på plast.
3

Fjern skruene og midtkonsoll. Når skruene er fjernet, løfte opp på baksiden av konsollen og jobb deg mot fronten for å løsne klipsene. Koble adapteren under konsollen (power-vinduet bryter). Trekk konsollen over parkeringsbremsen (du må vrikke på parkeringsbremsen boot).
4

Sett konsollen opp-ned på en egnet arbeidsplass. Fjern de fire Phillips skruene montering girspaken boot lyktering. Løft ringen og boot dekselet ut (de er festet).
5

Fjern det gamle boot dekselet fra ringen. Støvelen dekselet har hull rundt utsiden, de fester seg til ringen hakk. Trekk deler av boot dekke bort for å ta av dekselet helt.
6

Fest den nye boot dekselet til Shifter ring, fôr opp i sporene. Sett på skift ring og ny støvel dekselet til konsollen ved å stramme skruene.
7

Bytt midtkonsollen. Koble vinduet bryteren før du fester konsollen. Arbeid på parkeringsbremsen boot over håndbrekket, og deretter erstatte skruer og skrukorker.
1990-2005 (NA /NB)
8

Engasjere parkering brems og fjerne girkule. Vri skift mot klokken for å fjerne det.
9

Åpne midtkonsollen lagring lokket og fjern de to Phillips skruene. Ta din koppholder (eller askebeger) feste og fjerne Phillips skruen (1990-2002).
10

Ta din makt vindu kontrollenhet (2003-2005). Bruk en liten flat skrutrekker, med spissen innpakket i bånd, å lirke ut enheten. Trekk ut og fjern Phillips skruen under.
11

Trekk opp drivstoff døren og skyv midtkonsollen bort fra den. Trekk ut tilkobling for askebeger lys (1990-2002). Løft midtkonsollen fra Miata.
12

Sett konsollen opp-ned og fjern shift boot dekselet. På 1990-1997 modeller, er det ingen ring for å fjerne; bare trekke kantene av støvelen dekselet fra innsnittene. På 1999-2005-modellene (Mazda hoppet over 1998 modell), fjern de fire skruene for å koble ringen fra konsollen, og fjern deretter boot dekselet.
13

Fest den nye boot dekselet til konsollen hakkene (1990-1997). Fest den nye boot dekselet til ringen hakkene (1999-2005), og deretter erstatte ringen og stram til skruene.
14

Sett midtkonsollen. Du må holde drivstoff døren nivå opp for å sette den i posisjon. Koble askebeger lys tilkobling. Erstatte kraften vinduet kontrollenhet, hvis det er aktuelt, og stram til skruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97210.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer