Hvordan Tint a Car Tilbake Window

Det er ingen tvil om at en bil med sotede vinduer gir en følelse av privatliv til sine beboere, men det vil også hindre noen sollys inn bilen skape et kjøligere miljø. Hvis du ikke føler for å betale en profesjonell til å gjøre din frontrute du kan gjøre det selv, men det er ikke akkurat den enkleste jobben i verden. Før du begynner å gjøre noe vindu missfarging, sørg for at du sjekke lokale lover å finne ut hva den lovlige grensen på vinduet fargetone er. Du trenger en skyggelagt, støv og vind-fritt miljø for å bruke vinduet fargetone, og pass på at temperaturen er over 50 grader, men under 98 grader. Du trenger
Window tint film
såpevann i en flaske (destillert vann og oppvaskmiddel om 70/30 mix)
lofri klut
Razor eller skarpe boksen cutter type kniv
Squeegee
Hard kort (også kan kalles Bondo kort, mest nal er for brekking vil ha dette)
Clear tape
Soft skrubbeputen
Vis flere instruksjoner
Slik Tint en Back Window
en

Rengjør utsiden av bilvinduet med såpevann. Du vil bruke vinduet som et mønster for vinduet fargetone filmen, jo renere vinduet bedre
2

Figur ut på hvilken side duken side av vinduet fargetone filmen er;. Vanligvis er det på utsiden av rullen. Duken side vil være klissete når gnidd sammen.
3

Fukt utsiden av vinduet med såpevann. Legg ut filmen på glasset med dekkfilmen vender ut. Nivå den nederste kanten av duken med nedre kant av vinduet. Fukt dekkfilmen av filmen og nalen forsiktig for å holde filmen på plass.
4.

Bruk høvelen lage nøyaktige garnering av vinduet formen på filmen. Vær nøye med å ikke trykke for hardt inn i filmen for å minimere risikoen for skade på vinduet. Når vinduet formen har blitt trimmet på film, fjerne filmen fra utsiden av vinduet.
5

Spray innsiden av vinduet med såpevann og bruke plast skrubbeputen eller lofri klut til å rengjøre . Jo renere glasset jo bedre, dette er viktig fordi skitt igjen vil føre til at fargetone å boble. Bruk nal til å tørke av glasset av. Wrap lofri klut på en hard kant av nal eller Bondo kort for å få skitt som kan være fanget i pakninger rundt glass.
6

Ta tape det og lage to stykker omtrent en tomme eller to lengre. Fikse ett stykke på duken side av vinduet fargetone og andre stykke på nøyaktig samme sted på den andre siden. Trekk forsiktig fra hverandre for å slippe vinduet fargetone. Som du trekker tape bitene fra hverandre, bruke såpevann og grundig mette filmen.
7

Spray løsningen på innsiden av bakruten grundig. Flytt forsiktig den våte filmen med såpevann side som skal plasseres på vinduene såpevann overflaten. Juster film med oversiden av glasset og spraye løsningen på filmen en gang til. Fra toppen, bruk nal for å presse ut vann fra mellom filmen og vinduet. Sakte jobbe noen bobler som har dannet til kanten av filmen.
8

Pakk den lave lo klut rundt den harde kanten verktøyet du bruker, og gå tilbake over vinduet betale oppmerksomhet til kantene for å suge opp overflødig vann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97051.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer