Hvordan Wire en stikkontakt for en bil

Det er to typer strømuttak som kan installeres i en bil. Den første er standard 12-volt strømuttak. Den andre er en 120-volts stikkontakt. Ledningene for begge enheter er de samme. Forskjellen er at DC pluggen krever ingen ekstra elektronikk for å gi 12 volt. Støpselet er større og inneholder elektronikk som trengs for å konvertere likestrøm til vekselstrøm. Denne enheten er vanligvis kalles en inverter. Du trenger
Drill
Propp
Red 12-gauge elektrisk ledning
Black 12-gauge elektrisk ledning
Automotive sikringsblokken
AC eller DC strømuttak

Vis mer Instruksjoner
en

Mount pluggen og sikringsboksen i sine faste steder midlertidig og bestemme lengden på ledningen som trengs for å komme seg fra pluggen til sikringsboksen og fra sikringsboksen til batteriet.
2

Koble den ene enden av den røde kabelen til plusspolen på pluggen. Kjør den andre enden tilbake til den nye sikringsskap og koble den til den første av to ledninger tilkoblinger på baksiden av sikringsboksen. Hver sikring slot har to ledninger tilkoblinger på baksiden av sikringsboksen. Sørg for å kjøre vaieren slik at den ikke er i veien for noe.
3

Koble den ene enden av den svarte ledningen til den negative terminalen på pluggen. Koble den andre enden av den svarte kabelen til et metall del av bilen rammen. Bilen rammen er den beste bergvarme.
4

Koble den ene enden av et sekund røde ledningen til den andre wire tilkobling på baksiden av den nye sikringsskap. Bor et hull gjennom brannmuren for å få tilgang til motorrommet. Størrelsen på hullet er styrt av størrelsen maljen benyttes. Når du velger tetningen, vil instruksjonene diktere størrelsen hullet trengte.
5

Sett pakningen, og skyv den andre enden av den røde ledningen gjennom pakningen for å komme til batteriet. Koble enden av den røde kabelen til plusspolen på batteriet.
6

Test den nye pluggen drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97275.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer