Hvordan lage din egen bil interiør

Å finne ut hvordan du lager din egen bil interiør passer din stil tar bare litt tid og krefter. Tilpasse setene, dash, er enda taket like raskt og enkelt som å plukke ut den rette smykker til slitasje med din perfekte antrekket. Du trenger:
Seat coversFloor matsSteering hjul coverPersonal hengende mementosStickers og /eller dash bobble figuresPhotos og /eller postkort
Vis mer Instruksjoner
en

Plukk ut de trenger til å dekorere bilen på innsiden. Velg funky setetrekk. Det er mange alternativer tilgjengelige. Grab matchende gulvmatter. Du kan få de som samsvarer med mønsteret på setene eller kjøpe noen som utfyller design. Plukk ut en fancy rattet også. De er tilgjengelige i en rekke farger og teksturer, du kan også få en i skinn eller pelskledde materialer. Bonus for å ha mykere seg er at de ikke vil få så varmt og klissete i sommer eller som iskaldt om vinteren. Se tips for en morsom vri på å mikse og matche.
2

Heng noen minner. Selv om det er forbudt i de fleste områder for å henge noe fra bakspeilet, kan du henge en favoritt prisme, prom strømpebånd eller konfirmasjonen dusk fra din radio, varme eller klimaanlegget knotter. Bare vær forsiktig når du bruker dem slik at minner ikke ender opp på gulvet.
3

Liv opp dashbordet. Du kan bruke klistremerker som du ser i godteri maskiner rundt i byen eller selv foreta tilpasset seg på datamaskinen din som går med stemningen du prøver å sette. Det er nok av tilbehør som stick-on-the-dash bobble tall som hula jenter og luftrensere i en rekke farger som sitter der også.
4

headliner av kjøretøyet er en ofte oversett område. Ved hjelp av push-pins, kan du tack opp favorittbildene eller postkort som virkelig forteller en historie om hvem du er. Dette fungerer spesielt godt hvis det er en eldre bil der headliner er dratt eller falle ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97034.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer