Slik fjerner en dør panel på Jeep Liberty

Hvis du er interessert i å endre høyttalerne som følger med Jeep Liberty, er en av de nødvendige skritt i å fjerne de gamle høyttalere og legge til nye fjerner dørpanelet . Det er det viktig første skritt . Oherwise du ikke får tilgang til høyttalerne for å fjerne dem og montere nye. Fjerne en dør panel er ikke så vanskelig som du kanskje tror , med bruk av enkle redskaper og denne håndboken . Du trenger
Phillips screwdriverPanel verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Finn døren utløserhåndtak . Hvis du ser nøye på midten av trim rundt håndtaket , vil du se en liten plast skrue dekselet. Lirk dette av å eksponere hodet av en Phillips skrue. Fjern skruen med Phillips skrutrekker og sette skruen og dekselet til side.
2

Ta panel verktøy og snuse rundt kantene på døren panelet for å løsne klipsene som holder døren panel i sted . Det er elleve av disse, så vær tålmodig og jobbe små områder av gangen til hele panelet er løs .
3

Trekk panelet forsiktig bort fra døren . Trekke ut eventuelle ledninger kontakter bak døren . Det vil være kontakter for de elektriske vinduene og dørlåser . Løft døren panel bort når ledninger er løse .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97036.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer