Slik fjerner setet fra Dodge Dakota

The Dodge Dakota er i mindretall i lastebil verden , å være en mid-size pickup med en V8-motor . Disse lastebilene er populære, men avhengig av modell , kan setene være ganske ubehagelig . Hvis du ønsker å fjerne setene å installere ettermarkedet seter eller kanskje bare nye teppe , kan de gamle setene kommer ut, men det vil ta noen tunge løft og hjelp av en assistent til å få jobben gjort . Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Reach under setet for å finne de fire boltene som holde den på plass . I tilfelle av en benk , er det fire på førerens side av setet og fire på passasjer siden . Med bøtte seter , kan midtkonsollen bli naglet til de enkelte bøtte seter . Unbolt setet eller seter fra gulvet ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket .
2

Vipp setet eller seter bakover for å finne ledninger koblet til sikkerhetsbeltene . Koble fra seletøy med hendene.
3

Åpne dørene . Plasser assistent på den ene siden av setet , med deg på den andre . Løft setet ut gjennom passasjersiden dør, med enten deg eller din assistent vandre gjennom førerhuset på lastebilen mens du bærer setet. I tilfelle av en enkelt bøttesete , holder setet ved nakkestøtten og undersiden av setet og bære den ut ved å løfte med bena .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97228.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer