Slik fjerner du en Console Fra en 1996 Ford Explorer

Når utstyrt med front bøtte seter, har 1996 Ford Explorer en stor konsoll montert i front gulvbord, mellom fører og passasjersetet. Denne konsollen huser koppholder, myntholder og senter-oppbevaringsrom. Hvis du trenger å gjøre endringer eller reparasjoner på interiør, eller hvis du bare vil ha ekstra rom i front, kan du fjerne konsollen på mindre enn 20 minutter. Du trenger
Flat skrutrekker
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

lirke opp to svarte caps på konsollen, mellom koppholder og konsoll-oppbevaringsrom. Bruk en flat skrutrekker for å fjerne dekslene, om nødvendig. Fjern de to Phillips-skruer bak caps.
2

Fjern de to Phillips-skruer på den fremre delen av konsollen, mot dashbordet. Disse to skruer er montert i en oppadgående vinkel. Bruk en skrutrekker med et lite håndtak for å få tilgang til dem.
3

Åpne konsoll-lagring lokk. Fjern eventuelle gjenstander fra kupeen. På bunnen av oppbevaringsrom, finner du to Phillips-skruer. Fjern disse for å koble konsollen.
4

Skyv forsetet opp, og deretter åpne bakdekselet. Løft og dra konsollen ut ved å trekke den mellom baksiden av forsetet og baksetet pute.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97229.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer