Slik laster du ned den Volvo Tredje Rad Plass Installation Manual

Volvo tilbyr en linje av biler, lastebiler og anleggsmaskiner med fokus på sikkerhet og miljø, ifølge Volvo nettstedet. Volvo tilbyr tredje sete installasjon på flere biler, noe som krever en installasjon prosedyre. Installere tredje seterad krever en rekke spesialverktøy, noen boring og installasjon av et ekstra sete belte. Den tredje seterad installasjon kan være ganske komplisert, noe som kan kreve bistand av en profesjonell for å ivareta sikkerheten. Hvis du har kjøpt sete brukt, kan du fortsatt få tak i manualen. For å laste ned Volvo tredje seterad installasjon manuell, trenger du en Internett-tilkobling etablert og en skriver. Instruksjoner
Last ned Installation Manual fra Volvo
en

Gå til Volvo Bruksanvisning Tilbehør hjemmeside (se "Ressurser").
2

Klikk på "modell" drop -down menyen og velg din bilmodell.
3

Klikk på "Model Year" drop-down menyen og klikk deg årsmodell.
4

Klikk på "Søk" knappen for å utføre søket.
5

Klikk på "Kropp og Interiør" kategorien. Klikk på filnavnet for å laste ned og lagre filen på datamaskinen din. I "Lagre som" dialog boksen velger lagringssted og skriv inn et filnavn.
6

Gå til lagringssted og dobbeltklikk på filen for å sikre filen lastet ned på riktig måte. Filen skal åpnes i Adobe PDF.
Print Installation Manual fra Volvo Club
7

Gå til Volvo Club hjemmeside (se "Ressurser").

8

Høyreklikk nettleservinduet. Dette åpner en pop-up menyen.
9

Klikk på "File" eller nettleserens side kontroll ikonet. Klikk på "Skriv ut ..." Dette åpner datamaskinens "Skriv ut"-dialogboksen.
10

Klikk "Skriv ut" for å sende den manuelle til en skriver. Alternativt, hvis du bare trenger bestemte sider, velger du "Sider"-knappen og angi hvilke sider du ønsker å skrive ut. Separate ikke-sammenhengende sider med komma (1, 5, 8, 10, for eksempel).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97279.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer