Hvordan endre en Jetta Shift Knob

Hvis du vil legge til litt stil til interiøret i din Volkswagen Jetta MK IV, installere en manuell girkule kan være et godt sted å begynne. Ikke bare er girkule en sentral del av interiøret, men du er også samspill med det hele tiden mens du kjører som du skifte gir. Siden det er en av de sentrale stedene for interiør, bil-entusiaster ofte ser å oppgradere til en tilpasset girkule. Men med MK IV, vil du også nødt til å kjøpe et nytt skift boot fordi fabrikken boot er festet til fabrikken girkule. Du trenger
Shift knott
Shift boot
Flat-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Løft shift boot over girkule av trekke i den elastisk basen. Når støvelen er trukket over girkule, vil du se bunnen av girkule. Støvelen er knyttet til fabrikken girkule.
2

Bruk en flat skrutrekker til å lirke av metall stykke krympet til bunnen av girkule. Dette krympet stykket er hva som holder den girkule til girspaken.
3

Trekk av girkule. Når metall stykke løsnes eller fjernes, trekk av girkule. Støvelen vil gå av med omskifterknappen fordi de to er festet.
4

Fest den nye girkule og støvel. Hver girkule og støvel er forskjellige og bør komme med sitt eget sett med installasjon retninger. I mange tilfeller vil de komme med sitt eget sett av installasjonsverktøy. De fleste knotter, for eksempel MoMo merkevare, bruker unbracoskruene å stramme den nye knappen på girspaken, mens de fleste støvlene bruke elastiske topper en base for å feste til trim og knott.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97099.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer