Hvordan å finne den Watt Størrelse og kanaler for Bil forsterkere

Automotive audio forsterkere brukes til å forsterke AC signal produsert av bil stereoanlegg. For en mono, eller "Mono" system, flere høyttalere drevet av en forsterker kanal. For stereophonic, eller "stereo", ett forsterker kanal krefter bare én speaker.When beregning forsterker kraft, gjør summen av utgangseffekt på hver kanal opp den totale forsterkeren makt vurdering. For eksempel er en forsterker med to kanaler som gir 25 watt per kanal betraktet som en 50-watts forsterker. Du trenger
bruksanvisningene til høyttalere
Blyant eller penn og papir
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hvor mange høyttalere du vil installere i bil. Skaff høyttaler makt verdi (for eksempel "50 watt" eller "50 W") for hver høyttaler. Skriv ned kraften verdier av høyttalerne.
2

Finn ut om du ønsker å koble alle høyttalerne til en kanal, eller om hver høyttaler vil bli koblet til sin egen kanal. Vær oppmerksom på - de fleste lyd-mottakere og CD-spiller er stereophonic
3 p Hvis du kobler høyttalerne til en kanal, beregne kraften ved å legge sammen de merkeeffekt for hver enkelt høyttaler.. Velg en forsterker med en nominell effekt per kanal mindre enn eller lik summen av alle høyttalere som er koblet til denne kanalen.
P Hvis du kobler en høyttaler til hver kanal, velger du en forsterker som vil gi en nominell effekt per kanal som er mindre enn eller lik høyttaleren koblet til kanalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97264.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer