Slik fjerner du en digital klokke i en '93 Honda Civic

The 1993 Honda Civic, som mange eldre biler, har en stand-alone digital klokke. Denne klokken er montert på instrumentpanelet over radio. Klokker i nyere biler som regel er en del av fabrikken radio. Med noen få enkle verktøy, kan du fjerne den digitale klokken i ca 15 minutter - for å erstatte den eller gjøre andre endringer. Prosedyren gjelder for sedan, coupé og stasjonsvogn. Du trenger
Tenger
lirke verktøyet
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen fra terminalen sin med et par tang. Den negative batterikabelen er svart og merket med "-" tegn. Vent 10 minutter før du fortsetter, for å deaktivere airbagen system.
2

Fjern krise-blinklys bryteren fra under digital klokke. Sett inn en plast lirke verktøyet rundt kantene. Spaken den forsiktig til det spretter ut.
3

Fjern Phillips skruene fra instrument-cluster panel. Dette panelet strekker seg fra speedometer til midten vents. Med skruene fjernet, fast trekk panelet mot deg for å fjerne det.
4

Koble fire-pins elektrisk tilkobling bak panelet for å skille panel fra dashbordet.
5

Finn skruene som monteres den digitale klokken til panelet. Se på baksiden av panelet. Fjern disse skruene og skyv digital klokke ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97235.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer