Slik installerer du en Game System i bilen

Installere en TV med en DVD-spiller i en bil har blitt vanlig for mange mennesker. Det neste nivået er å installere et spill system. Det er ikke en vanlig metode for installering av en, men det er mulig. Når bilen har en TV inni den, kan du laste Playstation eller Wii inn i bilen for spillet du spiller på farten. De viktigste tingene er å finne et trygt sted for spillet system i bilen og en måte å koble strømforsyningen til det elektriske systemet. Du trenger:
spillkonsoll
i bilen TV
RCA-kabel
Power inverter
borrelås opphengningslist
i bilen lagringsenhet
Vis mer Instruksjoner
en

Installer et TV-apparat i bilen hvis den ikke har en. TVen må inngangene som vil jobbe med din spillkonsoll, de fleste bruker RCA kompositt plugger. De fleste bil-TVer gå inn i et sete nakkestøtte, skjære et hull på baksiden av hodestøtten og monter TV ramme innenfor det
2

Monter spillkonsoll på et sikkert sted.. Hvis det er nok klaring, under passasjersetet er bra. Du kan også montere den på dashbordet hvis det ikke er i førerens syn eller i veien for kollisjonsputene. Selvklebende borrelås vil holde den på plass. Hvis intet annet, prøv å lagre den i hanskerommet.
3

Koble konsollen til TV-apparatet ved hjelp av RCA-kabler. Hvis TV-en er innenfor et sete nakkestøtte, rute kablene opp gjennom setetrekket. Dette fungerer best hvis konsollen er under setet. Hvis det er i front, rute en lang nok kabel under setet og opp gjennom møbeltrekk.
4

Koble konsollen strømadapteren til bilens elektriske system med en DC inverter. Plasser inverter innenfor et hjørne av passasjer planken og koble den til en sigarett adapter. Kjør konsollens strømkabel fra under setet (eller langs kanten av dashbordet) og koble den til omformeren.
5

Oppbevar systemets spill og kontrollere i en sikker beholder. En bil arrangør fra en auto supply butikken vil fungere og vanligvis monterer på noen gulvbord med borrelås.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97043.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer