Slik fjerner Seter med airbag

Enten du ønsker å installere nye seter i bilen eller bare ønsker å gjøre en virkelig god scrub jobb på teppet , tar ut aksjen setene i bilen din er tradisjonelt en lett oppgave . Men dagens biler kommer ofte med kollisjonsputer i setene , noe som gjør prosessen bare så mye mer komplisert . Selv om det høres skummelt, kan det gjøres i garasjen , så lenge du tar de riktige sikkerhetsforanstaltninger . Du trenger
Fastnøkkel satt
Flathead skrutrekker Vis
3/8-inch skralle og socket sett
Flere Instruksjoner
en

Pop åpne panseret og bruke en fastnøkkel til å koble fra minuspolen på batteriet. La bilen stå i 20 minutter før du begynner å ta ut setene .
2

unbolt setet fra understellet på bilen , med en 3/8-inch skralle og socket . Når boltene er ute, vippe setet forover og trekk selen for setebeltet og airbag , ved hjelp av hendene. Hvis du har en vanskelig tid å fjerne tappene på seletøy , kan du bruke vanlig skrutrekker for å spretter ut av sted .
3

Tipp setet fremover og ta tak i setet , plassere en hånd på undersiden av setet og en på ryggen, deretter sakte løfte den ut av bilen , bruke bena og ikke ryggen til å gjøre de tunge løftene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97157.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer