Slik feilsøker en LCD-berøringsskjerm skjerm i en bil

er LCD touch-skjermer blir mer populære, de er praktisk og enkel å bruke. De har en touch-sensitive gjennomsiktig panel som dekker hele skjermen. Snarere enn å bruke en pekeenhet som en mus eller lett penn enkelt, bruker fingeren til å peke på de objektene på skjermen. Berøringsskjermen benytter USB-porten som grensesnitt og en sigarettenner bil adapter er tilgjengelig. Instruksjoner
en

gjenkjenne en død piksel som et vanlig problem med LCD berøringsskjerm motorer. Når en pixel er død vil det vises kun som enten svart eller hvitt, uavhengig av bildet på skjermen. Hvis du oppdager en død piksel er det ingenting du kan gjøre for å reparere den. Det eneste alternativet er å kjøpe en ny skjerm.
2

merke til noen dårlig bildekvalitet. Det finnes en rekke grunner til at bildet på skjermen er uskarpt eller forvrengt, men det kan fikses ved å justere skjermen til den opprinnelige oppløsningen.
3

ut om teksten er vanskelig å lese. Den dårlige kvaliteten vises med kontrastforhold, en lav oppløsning, eller dårlig fargegjengivelse. Justere skjermens innstillinger og hvis det ikke fungerer Microsoft innså at teksten er noen ganger vanskelig å lese på LCD-skjermer, slik at de bygget en funksjon i Windows XP heter Clear Type.
4

Aktiver Clear Type ved å høyreklikke på et tomt område på skrivebordet og velg "Egenskaper" fra rullegardinmenyen. "Display Properties" boks åpnes, velg "Utseende" og klikk på "Effects"-knappen. Når du gjør det, vil den "Effekter dialogboksen" åpne, velg "Bruk følgende metode for å myke kanter av Skjermfonter" boksen og velg deretter "Clear Text" alternativ fra nedtrekkslisten. Klikk "OK" to ganger og Clear Type blir aktivert
5

Watch for en blank skjerm, vil skjermen ikke klarer å vise et bilde. Finn ut om du ser et bilde i det hele tatt og i så fall når den forsvinner. Du trenger denne informasjonen for feilsøking. Hvis du ser et bilde fram til informasjon relatert til Windows begynner å laste, så problemet er relatert til skjermkortdriveren. Hvis du forsøker å starte systemet og ikke får noe bilde i det hele tatt, vil det være en av mange ting. Sjekk alle kabelforbindelser til skjermen først i håp om det er dårlig kontakt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97011.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer