Slik installerer Aftermarket mottakere i en bil

Hvis den gamle bilstereoen høres crackly og sliten, kan du erstatte den med en oppdatert versjon som legger til nye funksjoner. Legg til en kompakt disk eller mp3-spiller evne, Ipod støtte og enda en grafisk posisjoneringssystem med din nye lyd-tuner. Ettermarkedet mottakere vanligvis kommer med bestemte retninger, eller du kan følge disse trinnene for å installere en. Du trenger
Ratchet og socket
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Din verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative kabelen fra terminalen på batteriet. Løsne klemmen mutteren med en skralle og socket. Plasser den der den ikke vil berøre terminalen mens du arbeider.
2

Fjern det gamle audio-mottakeren fra bilen. Du må kanskje bruke en skrutrekker for å fjerne flere skruer for å få frontplaten og monteringsutstyr ut, eller du kan trenge spesielle verktøy for å frigjøre fjærbelastede klipp. Kjøp disse i Din verktøy sammen med din nye stereo-mottaker på en auto deler butikken, eller du kan lage dine egne fra en wire kleshenger.
3

Koble de elektriske kontaktene fra baksiden av gammel mottaker, tar seg ikke å bryte plastklemmene holder ledningene. Koble antennekabelen.
4

Sørg for at du kjøper riktig ny mottaker for bilen din. Den vil komme med elektriske adaptere, slik at du kan bare plugge den nye mottakeren i eksisterende ledningsnett.
5

Installer eventuelle braketter til den nye mottakeren for en boltet installasjon. Din nye stereo-mottaker bør komme med braketter, eller du kan bruke de gamle.
6

Koble alle elektriske ledninger og koble antennekabelen til den nye bilstereo tuner.
7

Skyv den nye mottakeren tilbake inn i hulrommet og se om det fungerer før installasjonen er fullført. Nøye erstatte bilens negative kabelen til terminalen. Vri tenningsbryteren til tilbehør og prøve den nye mottakeren.
8

Finish bolting ettermarkedet stereo receiver på plass, eller skyve det inn til de fjærende klips engasjere. Erstatte eventuelle trim stykker du fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97010.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer