Hvordan Wire en Autometer Tach

Kabling din nye Autometer turteller i bilen vil fullføre installasjonen. Når du har valgt en plassering, kan du kjøre de fire ledningene som opererer turtelleren. Turtelleren er utformet for å vise motorturtall eller rotasjoner per minutt. Autometer har utviklet sin Tach for å brukes med fire, seks og åtte sylindrede motorer med det eneste kravet er at du må kalibrere turtelleren under installasjonen. Du trenger:
Wire cutters
Wire strippere
Presstang
Crimp-on kontakter
Tenger
Wrench satt
Vis flere instruksjoner

1

Kalibrer Autometer turteller til motorens størrelse som følger. Hvis du har en firesylindret motor, klippet de to loopet ledninger på baksiden av turteller med avbitertang. For en seks sylindret motor, klippet bare den brune ledningen, og for en åtte sylindret motor ikke klippet noen av ledningene.
2

Kjør den røde ledningen fra baksiden av turtelleren til sikringsboksen av bilen. Velg en åpen slått strømkilde i sikringsskapet for å koble den røde kabelen til. De fleste sikringsskap har flere stillinger i sikringsboksen som vil tillate deg å koble en ledning til dem ved hjelp av en spade koble til. Sjekk brukerhåndboken for en nøkkel som viser hva som er tilgjengelig i sikringsskapet.
3

Strip om 3/8 centimeter isolasjon av enden av den røde ledningen med wire strippere og sett ledningen inn en crimp-on spade kontakten. Crimp kontakten på ledningen med et par crimptång og sett kontakten inn i sporet du valgte i sikringsskapet.
4

Kjør den hvite ledningen fra turtelleren til ledninger for lys måleren . Koble den hvite ledningen til denne ledningen ved hjelp av en crimp-on ledning trykk. Nær de to halvdelene av koplingen rundt den hvite ledningen og instrumentet lys wire. Klem metall springen på kontakten ned med en tang og smekk dekselet på kontakten lukket.
5

Route de grønne og svarte ledningene ut av kupeen gjennom brannmuren. Kjør den sorte ledningen til den negative siden av batteriet. Avdekk enden av ledningen tilbake om lag 3/8 tommer og installere en crimp-on ring kontakten. Koble ring kontakt under bolten på batteriet terminalen og strammer til bolten med en skiftenøkkel.
6

Kjør den grønne ledningen til den negative siden av spolen. Strippe 3/8 centimeter isolasjon av ledningen og installere en crimp-on ring kontakten på ledningen. Fjern mutteren på den negative innlegg av spolen med en skiftenøkkel og installere den grønne ledningen på den. Sett på mutteren og skru det fast med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97161.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer