Rattet Snor Instruksjoner

Vehicle rattet dekker tilbyr en unik følelse og utseende til en typisk ratt montering. Mange trekk , slik som de som er laget av lær, trenger å bli festet ved snøring dem rundt omkretsen av hjulet . Identifikasjon

Bortsett fra snøring streng, en nål og en hjulkapsel , andre elementer som er nødvendige for installasjonen er isopropanol og maskeringstape. Før installasjon , sørg for å rengjøre den nakne rattet med alkohol slik at de midlertidige installasjon lim kan festes forsvarlig .
Installasjon

Sett dekselet på rattet hjulet. Bruk maskeringstape på hjulenes eiker å feste dekselet midlertidig. Begynnelsen under det første hjulet snakket , bruke nål og snøring string å sy langs baksiden av hjulet og forbi eiker området , snøring to ganger på toppen av snakket . Etter å ha passert snakket , begynner snøring de to sidene av lokket sammen til en fast søm følger linjen av selve hjulet .

Hensyn

Etter snøring omkretsen av dekselet , fjern maskeringstape og la de permanente klistremerker til å ta deres plass. Dette vil holde dekselet på plass sammen med tett sydd snøring .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97465.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer