Slik installerer du en Toyota Highlander Cargo Net

The Toyota Highlander tilbyr en stor mengde last plass i baksetet på bilen. Hvis du ofte transportere store mengder last, kan det være lurt å sikre mot alt fra å rulle rundt eller bli tapt. En last net er en god måte å holde innholdet trygt og sikkert mens du er på reise. Med noen raske skritt, kan du koble en lastenett til Highlander. Det er ingen verktøy som kreves, og du kan kjøpe en lastenett på de fleste bildeler og tilbehør detaljister, samt store varehus med en bil avdelingen. Du trenger
Cargo net
Vis flere instruksjoner
en

Skyv stolen spennene i tredje seterad ned mot gulvet for å lagre dem ut av veien. Hullet der spenne strømmer opp gjennom gulvet er stort nok til å holde spennene hvis du presse dem rett ned i hullet.
2

Run skulder belter gjennom hengeren på den indre veggen av kjøretøy, i nærheten av dørkarmer på hver side. Disse krokene er utformet for å holde skulderen belter slik at de ikke blir tatt hvor som helst i bagasjerommet.
3

tak i nylon stropp sløyfe ligger høyt midt i seteryggen. Trekk opp på stroppen og presse nakkestøttene frem til å kaste dem flate. Finn stroppen på utløseren på baksiden av setet for å løsne sperren sikre setet tilbake i posisjon. Ta tak i stroppen og trekk mot baksiden av bilen. Skyv setet tilbake frem til å legge den flatt når låsemekanismen slippes.
4

Brett de lastenett kroker, som er innfelt i interiør. Det er en krok på hver side av kjøretøyet bak den andre raden sete, samt på hver side i selve bak i lasterommet. Krokene bør bare kaste ut for å få tilgang til dem.
5

Fest ledd av lasten garn i krokene bak andre seterad først. Strekk nettet ut til å sikre løkker på den andre siden av nettet inn i kroker i nærheten av bakluken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97171.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer