Slik fjerner rattet i en Ford Fusion

Rattet i en Ford Fusion kommer lager med en airbag, som kan være vanskelig å fjerne hvis det ikke gjøres riktig. Men når airbagen er slått av, fjerner rattet er en ganske enkel oppgave. Etter at hjulet er av, kan du installere en ettermarkedet adapter og hjul, eller bare et lager ratt med flere kontroller. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2007 Ford Fusion, men prosessen er lik for andre år med Fusion i tillegg. Du trenger:
Fastnøkkel satt
3-mm sekskantskrue nøkkelen
liten flat skrutrekker
1/2-inch skralle, forlengelse og socket sett
Rattet avtrekker kit
3/8-inch skralle og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret og koble den negative terminalen fra batteriet ved hjelp av en fastnøkkel, deretter koble den positive terminalen. La bilen for å sitte i minst 10 minutter før du går videre fremover.
2

Finn de små hullene på begge sider av baksiden av rattet. Plasser 3-mm sekskantskrue nøkkelen i et av hullene, og skyv den på plass. Dette kommer til å sprette ut airbag fra en side av rattet. Gjenta prosessen på den andre siden av rattet til airbagen faller ut av rattet.
3

Finn ledningsnett som fører inn på baksiden av rattet. Bruk vanlig skrutrekker for å lirke det beskyttende dekselet på baksiden av airbagen seletøy og skyv deretter klemmen i å trekke seletøy av airbag. Plasser airbag på en sikker plass, lagret med forsiden opp.
4

unbolt rattet fra kolonnen med 1/2-inch skralle, forlengelse og socket.
5 < p> Tråd boltene fra rattet avtrekker i de gjengede hullene på rattet med 3/8-inch skralle og socket. Pass på at midten av rattet avtrekker er på midten av rattet, akkurat der bolten var i trinn 4.
6

Stram ned midten av rattet avtrekker bruker 3/8-inch skralle og socket til rattet spretter ut av rattstammen. Skru ut ratt avtrekker fra rattet med 3/8-inch skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97170.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer