Slik installerer Security Tint på et bilvindu

Sikkerhet missfarging på bilvinduene er forskjellig fra vanlig missfarging. Mens normal fargeskiftende bare blokker ut skadelige solstråler, hindrer sikkerhet missfarging folk fra å se inn i bilen. Dette missfarging film er spesielt utformet med en ugjennomsiktig side som stenger ute en visning fra utsiden mens du holder en litt gjennomsiktig side for å tillate synet innenfra bilen. Når du vet hvilken side må innse hvilken retning, søker en slik fargetone er i utgangspunktet det samme som å bruke noe annet. Dette er fortsatt en vanskelig prosess som kan kreve en assistent hjelp. Du trenger
Security solfilm
Spray flaske med såpevann
Kniv
Barberblad
nal Vis
chiseler verktøy
Flere Instruksjoner

en

Trekk av den opprinnelige fargetone fra vinduet hvis det har noen. Det er to lag og bare det ytterste laget skreller lett, kan De sidevinduene bli skrelles med et barberblad. For bakruten, spray det med ammoniakk, dekke innsiden av vinduet med plast og la den stå i solen i en time (dekker alle seter og setetrekk før du bruker ammoniakk). Barberbladet vil nå arbeide.
2

Rengjør alle vinduene ved å spraye dem med såpevann. Kjør den flate siden av barberblad over vinduene for å fjerne skitt eller rester fra den opprinnelige solfilm. Spray et annet lag med vann og tørk den ren denne gangen med en nal.
3

Plasser et ark av missfarging film opp mot rullet opp vinduet på utsiden, ved hjelp av såpevann for å hjelpe det stick. Plasser den slik filmens ugjennomsiktig siden vender ut og gjennomsiktig vender i. I denne stillingen, bør filmens beskyttende slimhinnen være på utsiden.
4

Kutt filmen til å passe vinduets form. Skjær forsiktig den sammen de beste og sidekantene med et verktøy kniv. Dersom døren har en vindusramme, kuttet langs den indre kant av rammen. Hvis ikke vinduskarmen, kutt langs vinduet kant med døren åpen.
5

Separat filmen fra sin beskyttende slimhinnen, som starter på hjørnet med barberblad og deretter peeling den av. Skrelle den langsomt mens sprøyting mer såpevann til vinduet, og dermed holde støv og skitt fester seg til limet side som nå er utsatt. Hold fôr festet til film høyre langs den nederste kanten.
6

Prep innsiden av vinduet med en mer lag med såpevann. Forsiktig fjerne solfilm fra utsiden av vinduet og bruke den på innsiden. Plasser den i sentrum, og deretter justere den slik at den passer på plass. Trekk fôr helt av i underkant og stikke i alle de nederste hjørnene. Kjør film over med nalen for å hjelpe den bindingen til vinduet og tørk den ren med et papirhåndkle.
7

Gjenta prosessen for de stasjonære sidevinduene. Dette kan være komplisert fordi når du fjerner slimhinnen og skrelle filmen av utenfor vinduet, må du gå inn i bilen for å bruke den på innsiden.
8

Rengjør innsiden av bakruten , særlig langs defogging linjer. Spray vann og tørk det bort med en skurerondell. Ved hjelp av en side-til-side bevegelse med pad som fungerer best.
9

Bruk samme skjæring, peeling og bruke prosedyren for bakvinduet. Fordi dette er et mye større vindu, kan klippe og bruke det i seksjoner gjøre det lettere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97032.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer