Hvordan Stopp Road Noise

En god bil stereoanlegg ikke kan leve opp til sitt fulle potensial når buldrer og fløyter fra utsiden gjør en bil hytta støyende. Den grunnleggende svar på veistøy for mange sjåfører er å skru opp volumet på stereoanlegget, som bare drukner ut støy og risikerer å skade hørselen til noen inne i bilen. I stedet for å ignorere støy, kan du oppgradere en bil med lyddempende materialer som faktisk redusere mengden av veistøy inn i kabinen. Det er flere måter å gjøre dette. Du trenger
Tar matter
Spray skum
Gummi undercoating
Wallpaper roller
Gummi plater
Glue
skrutrekker
Wrench
selvklebende isolasjon strimler
Skum teppe pads
Varmepistol
Knife
Vis Påfør Mer Instruksjoner
en

gummiert lyddempende materiale. Dette er plater av gummi som er 1/8- til 1/4-tommers tykk. Gummien virker lyddempende og gir ekstra tykkelse for å karosserideler til hvilken de er festet. De blir vanligvis anvendt på innsiden av bildører og til gulvet under teppet. Du må trekke opp teppet eller bruke en skrutrekker for å løsne døren panel, og deretter klippe arket til å passe, og lim den på plass mot karosseriet.
2

Installer lydabsorberende tjære matter . For å gjøre dette, utsetter karosseriet ved å trekke opp tepper eller demontere døren panel med en skrutrekker. Spre matte ut, glatter du det med et bakgrunnsbilde roller, og gå over den med en varmepistol. Heat obligasjoner tjære matte til karosseriet.
3

Installer skum pads under tepper. De fleste automotive tepper ikke har lag med polstring som overdøver lyden i hjemmet tepper installasjoner. Du kan kjøpe skum pads på et teppe butikk, og deretter trekke opp teppet i bilen og kutte skum pad for å passe under den. Skummet vil absorbere vei lyder under bilen.
4

Spray i gummiert selve påføringen. Gummien i dette produktet vil fungere på samme måte som gummierte matter, absorberer lyd som ellers ville bli hoppende rundt inne åpne plasser i bilen din kropp. Du kan kjøpe gummiert undercoating i spraybokser på auto deler butikker og spray det inn i interiøret i bilen dører. Disse produktene er ganske klissete og rotete, men så unngå å sprute dem være i nærheten stoff eller teppe.
5

Fyll hulrom med spray skum. Du kan bruke ekspanderende isolasjon skum for å stoppe lyden fra et ekko i områder innenfor karosseriet som er for klønete formet for matter som skal brukes. Spray skum er tilgjengelig på ethvert hjem forbedring butikken. For å bruke den, trekke opp stammen liner eller pop av døren panel, deretter spray skum og vente fire timer for den tørke før du bruker en kniv til å fjerne overflødig.
6

Stick ned rallende deler med selvklebende isolasjon strimler. Disse er små biter av skum med en klebrig bakside, som ofte brukes til å forsegle dører og døren dørstolper. Ta av baksiden og bruke en stripe mellom to deler som er vibrerende mot hverandre. Dette stopper støy som kommer fra deler som bilskilt som skrangle mens du kjører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97381.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer