Slik tilpasser et Scion Inside

The Scion lineup er designet og laget av Toyota spesielt for det amerikanske markedet. Bare her kan kjøpere oppleve bilens kombinasjon av ungdommelig design, smart teknologi og funksjonalitet. Det er flere Scion modeller tilgjengelig, inkludert XA, XB, xD og TC, men de alle tar like godt til tuning og modifisering. Interiøret er et av de første områdene som mange eiere modifisere først. Du trenger:
Socket sett og skralle
Ratt
girkule
Alloy pedaler
Bucket seter
Fire-punkts seler
Interiør trim kit

Vis mer Instruksjoner
en

Bytt rattet med en mindre, mer sporty utseende og mer gripevennlig hjul fra MOMO eller et lignende selskap (se Ressurser). Scions kommer med relativt store ratt, så skifter hjul med en ettermarkedet man er et godt første skritt. Du vil trenge en styringsgruppe hjul adapter slik at hjulet til å passe. I tillegg bør det nevnes at en mindre ettermarkedet hjulet ikke vil tillate deg å bruke air bag, som mange anser en viktig sikkerhetsfunksjon.
2

Installer en legering eller karbonfiber girkule fra en selskap som Sparco (se Resources 2) på Scions som er utstyrt med en manuell girkasse. En legering girkule føles bra på håndflaten din, og kan også gjøre skiftende mer uanstrengt, spesielt hvis det er en tyngre knott. Mest ettermarkedet skifte knotter holdes på med en serie av settskruene som kjører rundt i bunnen av knotten og fest rattet til girspaken. Noen vil feste på samme måte som den opprinnelige girkule.
3

Oppgrader gummi pedal pads til legering pedaler, som gir bedre grep og ser bedre ut. Et sett med legering pedaler for gass, clutch og brems kontroller er relativt enkle å installere. De holdes på med klips eller awith muttere og bolter, i så fall må du bruke en drill og et bor til å lage hull i eksisterende pedaler til bolt på legering pedaler.
4

Bytt ut de originale setene med ettermarkedet sport eller racing seter fra Recaro eller Bride. Oppgradert setene vil tilby overlegen styrking over lager seter, som virkelig vil komme godt med hvis Scion har blitt endret for å akselerere, hjørne og stoppe raskere enn lager. Automotive seter som krever bruk av sete-adaptere for å bli installert i et smart, men disse adaptere er tilgjengelig fra setet produsenter. Installere dem er et spørsmål om å fjerne de originale setene og bolting i adaptere og de nye seter.
5

Installer racing seletøy for å komplettere de nye setene. Multi-punkts seler ser flott ut og holde beboerne i mye bedre enn standard tre-punkts sikkerhetsbelter som leveres som standard med Scion.
6

Oppgrader belysning og målere. Det finnes en mengde ekstrautstyr som kan hjelpe din Scion skiller seg ut fra mengden og gjøre interiøret et mer behagelig sted å være (eller i det minste et kjøligere sted å være.) Aksjen målere kan byttes for mer interessante ser målere og belysning ( se Ressurser). Du kan også installere et multi-brikke grafisk sett på innvendige flater som vil friske opp midtkonsollen, dashbordet og dørpanelene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97191.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer