Enkleste måte å sette på en Skinnratt Cover

Ratt dekker er en fin måte å gran opp en gammel bil ved å skjule en slitt ratt eller legge til en fargerik aksent til dashbordet. Mange ratt sprekke eller bli klissete etter mange års bruk, så et rattet virkelig kan forbedre den generelle utseendet på bilen din. Skinnratt dekker krever ofte du å snøre dekselet til rattet, så sjekk at rattet kommer med en nål og snøring tråden før du kjøper. Du trenger
Ratt sett
Målebånd
Snøring streng
Needle
Isopropanol
Rag
Vis flere instruksjoner
1

Mål diameteren på rattet og sørge for at dekselet du har tenkt å bruke er den riktige størrelsen. En rattet som er for liten vil det være vanskelig å få på og en som er for stor vil ikke passer riktig.
2

Rengjør rattet med isopropylalkohol og en fille. Rattet skal være ren og tørr før du starter installeringen av rattet.
3

senter rattet.
4

Ta av rattet fra emballasjen, og går gjennom instruksjonene for posisjonering informasjon. Sett rattet dekke hensiktsmessig over rattet i bilen.
5

Brett tilbake foran på rattet, og forme den rundt rattet. Fjern eventuelle selvklebende bakside, og finne hullene for threading.
6

tråden din nål med snøring tråden og begynne å snøre på punktet som instruksjonene. Fortsett å snøre rundt diameteren på rattet, trekke tråden stram med hver maske.
7

Finish snøring rundt helheten av rattet dekker og trekk tråden stram. Bind to knuter i enden av tråden, trimme av overflødig, og skjule knutene inne i rattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97362.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer