Slik installerer en 1990 240SX Steering Wheel Hub

1990 Nissan 240SX er en svært populær bil for å endre og tuning og er et felles utgangspunkt for en rask, morsom å kjøre street bil eller en med en drift bil. En av de mest vanlige endringer som eiere som modifiserer deres 240SXs utføre er installasjon av en mindre, Automobile ratt. For å installere en annen hjul, må et ratt nav bli installert som vil tillate hjulet å bli boltet på. Du trenger
Socket sett og skralle
T-50 Torx bit
Hub adapter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret. Fjern minuspolen fra batteriet, slik at air-bag kondensator utslipp (slik at kollisjonsputen ikke vil distribuere når fjernet i trinn 2). La bilen sitte i ca 30 minutter med batteriet frakoblet.
2

Trekk av plasten på venstre side av rattet og cruise control dekselet er plassert på høyre side av rattet. Fjern de to boltene under dyna med en Torx bit og kontakten. Nøye koble ledningene som går til baksiden av kollisjonsputen og deretter fjerne det fra hjulet. Sett kollisjonsputen side.
3

Drei rattet slik at den peker rett fram hvis det ikke allerede pekte rett. Med en stuss og en skralle, fjern større senter bolten som holder rattet til navet. Det kan hjelpe hvis du har en kort forlengelse på sokkelen.
4

Ta av hjulet ved å trekke den rett ut av navet. Koble ledningsnett som plugges inn på baksiden av rattet for kontrollene plassert på rattet. Fjern plast delen som ledningsnettet går rundt som det går til hjulet. Brette noen synlige ledninger ut av veien.
5

Skyv ratt adapter på navet. Installere større senter mutteren som holder hjulet adapter til 240SX sin rattstammen. Stram mutteren fast. Installer rattet av ditt valg på adapteren. Noen hjul som passer til bolt mønster på adapteren vil fungere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97251.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer