Hvordan Wire Black & Red Trailer Bremser

Tilhengerbremser er utplassert ved en elektronisk brems kontrolleren som stadig tolker bevegelse av slepet kjøretøyet. Når det sanser avtagende momentum, leverer det som ble uteksaminert informasjon til elektromagneter i bremsene på tilhengeren. Skal fungere, må en elektronisk brems kontrolleren har et 12-volts strømforsyning, en forbindelse til jord og en forbindelse til trekkrok. Det må også ha en måte å konstatere at slepet bilens bremser har vært engasjert, slik at den ikke sender oppbremsing signaler til tilhengeren når slepet bilen bremser på en høyde. Tilkoblingen til tilhengeren er laget med en blå linje, og tilkoblingen til slepet biler bremsepedalen er laget med en rød linje. Du trenger
skrutrekker
Plastic strips
Vis flere instruksjoner
en

Route den blå linjen i elektronisk brems kontrolleren sele gjennom slep bilen til runde sjupluggs slepekrok ligger like ved slepet pakken. Sett den ytre tilfelle av stikk bakover for å avdekke kontakten hub inne, og bruk en skrutrekker til å koble den blå ledningen til terminal to. Gjeninnsette stikk saken.
2

Bruk en spenning meter for å teste de to ledninger festet til draget bilens bremse mikrobryter med motoren slått på. En ledning vil være konstant varm. Koble den røde kabelen til elektronisk brems kontrolleren sele til den andre.
3

Fest begge ledningene slik at de ikke kan bli tur farer eller ta kontakt med varme eller bevegelige deler med plast strips.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97497.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer