Hvordan velge en Power Inverter for et kjøretøy

Strøm vekselrettere er designet for å ta DC (likestrøm) spenning fra dynamo og konvertere den til brukbare AC (vekselstrøm) i 110 - til 115-volt serien. Hver inverter har en spesifikk effekt i form av wattstyrke. To tall er viktig om produksjonen: Den ene gir den totale flash for noen sekunder av wattstyrke og konstant drift wattstyrke - dette er den viktigste av de to. Den andre forteller hvor mange watt omformeren kan sette ut uten å varme opp og sviktende. Instruksjoner
en

Finn ut om du vil ha en hard-mount strøm inverter eller en midlertidig installasjon - de kan kjøpes uansett. De midlertidige-bruk vekselrettere vil ha bare en kort sigarettenner plug-in, mens de faste som vil ha en tyngre kabel for å koble til batteriet.
2

Finne ut om en modifisert eller ren sinus bølge inverter er riktig for programmet. En modifisert inverter er bra for elektroverktøy og elementer med en motor, strømmen er ikke helt stødig. En ren sinus bølge er nødvendig for å betjene eventuelle sensitive elementer, for eksempel en datamaskin. Dette gir en jevn sinuskurve, som det av kraftselskapet. Det forhindrer datakrasj, overspenning, og så videre.
3

Se på alle elementene du har tenkt å bruke med omformeren. Les etiketten og noterer toppen eller start watt og kontinuerlig drift wattstyrke. Mange elementer som inneholder en motor krever mye høyere wattstyrke å starte enn de gjør for å drive kontinuerlig. Legg alle disse sammen for å finne ut hvor mye som er nødvendig, og deretter legge 30 prosent til dette tallet å komme frem til effekten du trenger.
4

Multipliser de operative forsterkere med 120 for å få drifts-watt, hvis elementet ikke har en wattstyrke betegnelse. Multipliser effekten av to for å få start-up watt du trenger. Finn ut om du har en dynamo for å imøtekomme watt som kreves. Dele den totale antall watt som trengs av 12, deretter multiplisere resultatet med 1,1. Hvis du trenger 1000 watt, må du ha minst en 90-amp dynamo.
5

Tenk at jo høyere makt inverter wattstyrke, jo høyere batteri uavgjort, derfor kortere tid det kan betjenes med motoren før det gjør du en ulykkelig campingvogn. Noen datamaskiner kan trekke så mye som 1400 watt kontinuerlig, og en radio kan trekke så lite som 20 watt. Det anbefales å bruke omformeren med motoren i gang, med bare en time eller mindre av bruk med motoren av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97055.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer