Hvordan å renovere en bil interiør

Ingenting er mer personlig enn remodeling et bilens interiør. I motsetning til tilpasset maling jobber, spoiler tillegg, vindu missfarging og 20 "felger, kan innvendige endringene ikke ses av allmennheten. Inside funksjoner er ment å bringe tilfredsstillelse til sjåføren og passasjerene. Forbrukere som søker endring må sørge for at farger og materialer er komplementære. Bad interiør dekorere kan resultere i en heslig, Hodge podge av dyre etter-markedet stykker som ikke ser uniform sammen. Kvalitetsprodukter kan legge lang levetid og holdbarhet til funksjonelle interiør deler. Instruksjoner
Interiør Oppgraderinger
1 < p> Erstatt dashbordet kit. Mange etter-markedet produsenter selger sine instrumentbord med lim ryggen for enkel montering. Andre har krok og loop forsamlinger. finnes Dashbord tilgjengelig i ulike interiører, blant annet vinyl, teppe, velur, skinn, semsket skinn, aluminium, karbonfiber og tre. forbrukernes ønsker variere utseende preferanser, men samvittighetsfulle kjøpere oppfordres til å vurdere andre faktorer i å velge en ny dashbordet. Er noen instrumentbord gjort for å redusere gjenskinn reflektert fra frontruten, motstå solar skade, og redusere frontruten glasur.

2

Trekke bilseter eller kjøpe nye setetrekk. Stitchcraft verden Skreddersydd Famous Interiors anbefaler lyse, multi-tone seter dekker å låne en sporty, racing stil til bilen din. Den interjection av en lys farge mot en dempet tone er iøynefallende. Stitchcraft verden Skreddersydd Famous Interiors har en rød Audi som mottok denne make-over. å opprette en enhetlig dekorativt utseende, dørpaneler ble reupholstered i stoff tilsvarende i materiale og farge til aksenter i setene.


3

Trekk opp slitte teppe. Bytt bilens teppe med en komplementær farge og backing av valget. Nytt teppe er viktig til full ombygging og gir en ny-bil lukt til interiøret. Nyttige tilbehør er tilgjengelig for kjøpe med tilpassede tepper. Disse inkluderer døren og Torpedoveggen innstikk som er beskyttende mot den daglige angrep av passasjerer. lyddempende Pakkene er også tilgjengelig. For å beskytte nytt teppe, kle det med en cut-to-size plast trim.

4

Upgrade alle de funksjonelle komponenter i bilens interiør. Bestem deg for et tema og matche farger og tekstiler. Bytt overføring girspakkule, rattet, brems og akselerasjon pedaler, konsoll armlener kan hånd bremser og dome lys. Kjøpe visse deler laget med mer holdbare materialer som pedalene legge til lang levetid. deler som konsollen arm resten kan kjøpes med koppholdere øke sin funksjonalitet.
5

Kjøp og installere nye lydsystem komponenter. Hvis bilen din kan bare spille musikk på CD-plater, kan du vurdere en hovedenhet som kan spille DVD, MP3 og MP4-lydfiler. Forsterkere legge strøm til lyd, og hvis du vil legge til en en, din hovedenheten må ha utganger for å imøtekomme det. Avhengig av hvordan du spiller musikk, kan du være fornøyd med din lager høyttalere. Hvis litt ekstra bass er alt du trenger, kjøpe en subwoofer.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97446.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer