Slik installerer en Triple Gauge Pod på en 240SX

Når du gjenoppbygge en bil grunnet resultat, vil du ha alle målere du må skikkelig overvåke motoren din. En populær bil å tune er 240SX grunn av sin bakhjulsdrift drivverk så vel som dens drivende evne. Vanligvis er det ikke nok plass til å montere alle målerne du trenger på dashbordet, slik at mange mennesker foretrekker å montere dem på en måler pod på forsiden søyle, fordi det er lett å se og lett å gjøre. Disse pods kommer i alle slags størrelser, men de mest populære er en trippel måler pod fordi det maxes ut hvor mye målere du kan plassere i rommet. Du trenger
Drill
3/16-inch borekronen
Vise-Grips
Permanent markør
Rotary verktøy med skjæreutstyr
Vis mer Instruksjoner

en

Sitt i førersetet og se til venstre på interiøret panel mellom frontruten og sjåførens vindu. Dette er en-søyle indre panel på et 240sx, og må fjernes. Trekk lager søyle ut av interiøret i bilen med hendene for å løsne klipsene som holder den på plass. Deretter sette den på en ren arbeidsflate.
2

Sett trippel sporvidde pod stykke på toppen av bestanden søyle, slik at de samsvarer. Klem de to delene sammen ved hjelp av filklør, og pass på at de to bitene er passe perfekt sammen.
3

Bruk permanent markør for å komme på innsiden av hullene i måleren pod for målere for å markere den opprinnelige panelet. Dette kommer til å markere hvor målere kommer over børs panel, så gjør disse merkene stort. Deretter bruker 3/16-inch boret og boret å bore fire hull i hjørnene av måleren pod og søylen. Du ønsker å bore gjennom begge platene, da dette er hvordan panelene vil bli montert.
4

unclamp de to delene fra hverandre ved å frigjøre filklør, så kutt ut de hullene som er merket i trinn 3 ved hjelp av roterende verktøy. Deretter plasserer måleren pod på toppen av søylen igjen og sørg for at du har nok plass til hva målere du vil installere i dem. Hvis det er nødvendig, trim panelet mer med roterende verktøy.
5

Skyv skralle festene som følger med pilar pod gjennom hullene i begge paneler for å sikre måleren panel på søylen. Deretter installere montering på innsiden av 240SX ved å skyve det inn i aksjen sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97206.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer