Hvordan til Mount Interiør solskjermer

Interiør solskjermer er standardutstyr i de fleste biler. Solskjermer kan bidra til å blokkere sollys og stirrer fra skinner i øynene dine mens du kjører eller som passasjer i en bil. Solskjermer kan også være utstyrt med speil, lys og utvidelser. Tilbehør som TV-skjermer, klips for å holde solbriller og GPS-skjermer kan monteres til solskjermer. Nye solskjermer kan monteres på mindre enn 30 minutter og tar to personer for installasjonen. Du trenger
solskjermer
Hardware
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fest den lille armen for solskjermen til bunnen av visiret. På førersiden solskjermer, er denne armen på høyre side av visiret. For passasjersiden solskjermer, er armen på venstre side av visiret. Smekk armen inn i basen eller skru den inn, avhengig av hvilken type solskjermen du har.
2

Finn hullene i headliner der skruene for solskjermen vil bli satt inn. Har noen holde solskjermene på plass mot headliner i åpen stilling.
3

Trykk basen mot headliner, rett over hullene. Sett inn og stram en skrue om gangen. De fleste solskjermen baser har to eller tre skruer som forbinder basen til headliner.
4

Åpne og lukke solskjermen noen ganger for å være sikker på at den er godt festet og beveger seg ikke. Gjenta alle trinnene for hver solskjermen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97491.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer