Hvordan Paint Civic Cluster Needles

Cluster nåler er funnet på bilens instrumenter - de som beveger seg frem og tilbake, og angir din gjeldende hastighet, gjenværende drivstoff, og turtall. I de fleste Honda samfunnskunnskap, særlig eldre, klyngen nåler er hvite. Noen tunere vil kanskje ha en farge med litt mer stil, og med omtrent en halv time ledig tid og de rette verktøyene kan du male cluster nåler hvilken som helst farge du ønsker. Du trenger
Phillips skrutrekker
Spray maling
malerens tape
Papir ark
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Fjerne Cluster

1

Fjern de to under buen av måleren bezel med en stjerneskrutrekker og sett dem til side. Måleren rammen er det som holder måleren klynge og ligger rett foran rattet.
2

Pop ut måleren på plass ved å trykke ned på den fremre delen til du kjenner to klipp sprette ut. Skyv opp på den øverste delen av rammen og trekk den ut. Hele rammen skal komme ut, utsette den nakne måle klynge.
3

Fjern de fire skruene som finnes på hvert hjørne av måleren klynge og sett dem til side.
4

Trekk måle klynge fremover, vippe ansiktet mot fanget. Fjern pluggene fra baksiden av måleren klynge ved å trykke ned på klippet de er festet til først, deretter forsiktig trekke dem ut. Pluggene vil være fargekodet slik at du kan sette dem tilbake senere.
5

Løsne de seks klippene holder glasset til måle klynge. De vipper du ut med fingertuppene. Det vil være tre på toppen og tre på bunnen. Med glasset fjernet, vil du ha tilgang til nålene.
Maleri Needles
6

Surround området rundt en av nåler med malerens tape for å holde overspray av ringer.
7

dytte et hull i et ark og plassere nålen gjennom det, da legger arket flatt mot måleren. Dette vil ytterligere bidra til å forhindre overspray fra å komme på måleinstrumentene.
8

Spray klyngen nålen med spraymaling i henhold til den aktuelle malinger instruksjoner. De fleste spray maling krever at du holder can munnstykke om ti inches fra nålen og spray før det er helt farget.
9

La nålen lufttørke i minst 24 timer. Tre til fem timer kan være nok, men du må ta hensyn til at nålen vil være konstant bevegelse.
10

Gjenta trinn 1-4 med andre cluster nåler du ønsker å male. Monter klyngen måleren ved å reversere trinnene i Del 1.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97490.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer