Hvordan Monter en antenne på Glass

En ekstern antenne vil gi en satellitt-radio mottaker med en stabil satellitt signal til din bil. Du kan kjøpe en satellitt-antenne ledning og montere den på glasset av bakvinduet på bilen din uten at du trenger profesjonell hjelp. Satellitt ledninger kan kjøpes fra en ettermarkedet bil butikk eller en bilforretning forsyning, og ingen verktøy er nødvendig for jobben. Du trenger
Glass renere
Myk klut
Black vinyl tape
Satellite radio mottaker
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør innsiden bak vindu med glass renere. Tørk glasset renere av med en myk klut. Fjern limet dekselet fra bunnen av antennen.
2

Hold antennen med antennen stang vendt oppover. Plasser foten mot glasset på bak-vinduet. Hold basen mot glasset i 30 sekunder før du slipper. Orient tuppen av antennen oppover.
3

Kjør ledningen fra fra antennen over baksiden panel av bakvinduet og over til passasjersiden av bilen. Deretter kjører ledningen ned på siden av bilen og under passasjersetet.
4

Dekk antennekabelen på siden og undersiden av bilen med strimler av svart vinyl tape. Koble pluggen på enden av antennekabelen til antenneinngangen på satellitt-mottaker som du har plassert under passasjersetet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97331.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer