Hvordan lage din egen baby Solskjerm

Baby parasoller beskytte spedbarn øyne og hud mot UV-stråler og lyse gjenskinn fra direkte sollys. Spedbarn kan ikke vende seg bort fra direkte sollys når de er fastspent i et bilsete, så en parasoll er nyttig for å sikre deres komfort under en dagtid biltur. Disse parasoller er festet på innsiden av et bilvindu og er foldet ut når barnet trenger beskyttelse, og trillet opp igjen når direkte sollys er ikke en bekymring eller barnet ikke er i bilen. Du kan lage en tilpasset barnet parasoll billig med grunnleggende materialer som finnes i de fleste hjem. Du trenger
Stiff stoff, en yard
Fabric saks
Målebånd
To ¾ tommers omkrets treplugger, 13 inches lang
elektrisk drill, 1/8 tommer drill bit
Iron
Strykebrett
Søm pins
Needle (valgfritt)
symaskin (valgfritt)
Matchende tråd
Fire små båter magneter
Hook sugekopper

Vis mer Instruksjoner
en

Klipp 1 yard av stoff til 14 inches med 21 inches. Hold gjenværende stoff, som du vil bruke den til å lage stropper for din roll-up skygge.
2

Drill 1/8 tommers omkrets hull i hver ende av en plugg. Gjør hullene ca ¼ tommers inne fra hver ende.
3

Iron stoffet slik at det er glatt og viser ingen rynker. Plasser den slik at det er lengre sidene er loddrette. Peke ut langsidene å lage en ½ tommers søm.
4

Iron hems flat. Maskin eller hånd-sy sømmene med en rettsøm. Fjern pinnene som du går.
5

Brett den nederste kanten av stoffet opp ½ tomme. Peke ut denne sømmen og stryke den flat. Fjern pinnene. Brett opp strykes søm ytterligere 2 inches. Peke ut som ny søm og stryke den flat, også.
6

Sy en rettsøm så nært som mulig til toppen brettes og låste søm. Fjern pinnene etterhvert. Sy en annen rettsøm ½ tommers nedenfor som sting. Du har nettopp opprettet en lomme for en plugg. Gjenta prosessen for den øverste kanten av stoffet stykke.
7

Sett inn en plugg i hver lomme. Sett pluggen med hull i toppen dowel stang lomme.
8

Klipp to remser av stoff som måler 2 inches bred med 7 inches lang. Brett hver i to på langs, og feste dem sammen sine uferdige kanter. Dette skaper to 7-tommers lange strimler som er 1-tommers bred. Sy langs begge strimler 'låste kantene og slå dem innsiden ut.
9

Sy en rettsøm 2 inches inne fra hver rå kanten av hver stripe. Disse stingene skal være vinkelrett på de lengre, ferdige kanter.
10

Sett inn en magnet i hver ende og slå i de rå kantene mens forlate rommet for å lage en maske. Stitch stengte slått-i kantene med en rettsøm. Begge strips nå inneholder en magnet i hver ende.
11

Stitch hver stripe til toppen av stoffet brikken du jobbet med tidligere. Plasser strimler ca 1 ½ inches inne fra stykket vertikale kantene, og orientere dem slik at de er vinkelrett på stykket. Stripene skal dukke opp fra toppen og ser ut som stropper.
12

Sy de nedre endene av stripene rett under toppen dowel stang lomme. Magnetene skal hvile rett under stangen.
13

Sett de sugekopper 'kroker gjennom dowel stang hull. Nå har du en baby solseil du kan feste til din bilvinduet med sugekopper. Når du ikke trenger skyggen, rulle opp den nedre pluggen og fest den med de magnetisert stropper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97330.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer