Hvordan Dye Automobile skinnseter

Skinnseter er de mest luksuriøse typer sitteplasser i en bil. Lær slutt fades, og slitte områder kan ikke matche andre deler av skinnseter. Ved hjelp av et fargestoff for å bringe tilbake fargen på skinn, eller å endre farge, er ikke vanskelig eller dyrt. Lær hvordan å farge bil skinnseter og forbedre eller endre utseendet på bilens interiør. Du trenger:
Sem såpe
Sem skinn prep
Gray skrapemerker pad
Paint
mikrofiber håndklær
Gamle ark (for dråpe klut)
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør skinn med SEM såpe og en microfiber håndkle. Tørk av såpen bort med et rent håndkle, atskilt fra den som brukes til å bruke såpe. La overflaten tørke.
2

Påfør SEM skinn prep med en grå skrapemerker pad. Bruk skrapemerker pad å jobbe skinn prep på overflaten jevnt, som om sliping av skinn. Den skrapemerker pad gjør lær kjedelig og kunne jevnt akseptere nye fargestoff. Rengjør skinn igjen etter bruk av skinn prep.
3

inn en gammel laken over eventuelle områder som ikke vil bli malt, men det er nær nok til setene for å fange overspray fra maling . Åpne dører og vinduer for maksimal ventilasjon mens maleri.
4

Rist kan av SEM klassiske strøk maling også. Drei munnstykket til å sprøyte vertikalt eller horisontalt, avhengig av hvilken vei du føler deg mest komfortabel. Hold spray 6-8 inches fra lær overflate.
5

Spray et tynt lag med maling på hele overflaten. Tillat denne pelsen tørke helt, ca 30 minutter, før du påfører et nytt strøk. Påfør så mange strøk som nødvendig å farge skinn og få ønsket farge resultater. Vent 24 timer før du sitter på setene, selv om malingen føles tørr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97290.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer