Slik installerer en benk Cover

Lastebiler er designet for å ta mye av misbruk og bære tung last. Som et resultat, noen ganger de små ting blir neglisjert, og etter år med å få inn og ut av førerhuset, kan lastebilen setet begynner å lete fryktelig. En enkel løsning er å få et setetrekk, som dekker opp den opprinnelige skaden, og gir deg en behagelig overflate å sitte på. Bedre ennå, de er enkle å installere, og er ikke veldig dyrt, heller. Du trenger
Bench setetrekk
Vis flere instruksjoner
en

Plasser setetrekket på toppen av setet, orientere den delen av setetrekket som er ment for ryggen og hodestøtten på setet på toppen.
2

Wrap bunnen av setetrekket rundt bunnen av setet med hendene, og sørg for at hjørnet stykker er stramme til sidene av setet.
3

Tipp setet fremover og komme inn i gapet mellom baksiden og bunnen av setet og ta tak i strikken festet til setet og trekk den gjennom sprekke så det går bak setet.
4

Reach under fronten av setet og ta tak i strikken på forsiden av setet og trekk det mot baksiden av setet. Deretter klippet kroken på strikken fra bunnen foran på setetrekket til kroken på den elastiske stroppen fra gapet mellom baksiden og bunnen av setet. Dette vil sikre setetrekket til setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97107.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer