Hvordan å dekke en Dash med glassfiber

Hvis du er lei av å se på kjedelig fabrikken dashbordet, deretter tilpasse det ved å male det og sette ned en glassfiber belegg. Denne prosessen tar tid, men resultatene er mer enn verdt det. Du kan kjøpe alle de verktøyene du trenger for jobben, samt glassfiber harpiks på et hjem forbedring butikken. Velg et godt ventilert arbeidsområde, siden du skal jobbe med glassfiber, maling og primer. Du trenger
80-sandpapir
150-sandpapir
skrutrekker
Clean rag
Glassfiber harpiks
Herder
Paint sprayer
Primer
Paint
Maleri maske
Vis flere instruksjoner
en

Fjern dashbordet ved å skru ut skruene som holder den på plass og koble fra alle elektriske ledninger. Sette den ned på en arbeidsbenk.
2

Sand dashbordet ned med 80-sandpapir. Bruk en 150-sandpapir for å fullføre jobben. Tørk av dashbordet med en ren fille.
3

Bruk en blanding av glassfiber harpiks og herder ved hjelp av en pensel, i henhold til instruksjonene som fulgte med glassfiber. Bruk 80-sandpapir på dashbordet igjen. Påfør strøk av harpiks /herder blandingen til du har ønsket tykkelse.
4

Finish sliping dashbordet med stadig høyere sandpapir før du har selv glatthet og konsistens. Påfør et strøk med primer med maling sprayer. Når primeren har tørket, påfør et strøk maling til dashbordet.
5

La dashbordet tørr etter du er ferdig med å sette ned strøk maling. Legge ned en klarlakk, og la det tørke over natten før du setter på dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97400.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer