Slik fjerner rattet på en 1995 Chevy Pickup

Over tid, kan aksjen rattet i en 1995 Chevrolet pickup får virkelig slitt ned, og selv irriterende å bruke. Svaret er å erstatte den med enten en ettermarkedet modell eller en ny aksje del, men for å gjøre det, må du fjerne den gamle. Det betyr også å ta av airbag, som kan være vanskelig å gjøre. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 1995 Chevrolet Silverado, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger
Fastnøkkel satt
Liten blad flat skrutrekker
Ratt avtrekker kit
1/2-inch skralle og socket sett
Vis flere instruksjoner

en

Åpne panseret og koble den negative terminalen fra batteriet ved hjelp av en fastnøkkel. La bilen til å sitte i 30 minutter før du arbeider på airbagen.
2

Sett nøkkelen i tenningen og vri det til på-posisjon. Drei rattet 90 grader med klokken fra rett frem posisjon. Finn det lille hullet på baksiden av rattet. Plasser flat skrutrekker inn i hullet og skyv den fremover, noe som vil komme airbagen ut av den siden av hjulet.
3

Snu hjulet 180 grader mot klokken. Plasser flat skrutrekker inn i hullet og skyv den fremover, noe som vil komme airbagen ut av den siden av hjulet. Airbagen vil sprette ut av hjulet i hendene, og koble ledningsnettet som fører inn i airbagen. Fjern airbag fra bilen og sette den med forsiden opp på et trygt sted, bort fra eventuell statisk elektrisitet.
4

skru fra hverandre midtbolten på rattet med 1/2-inch skralle og socket . Deretter bolt rattet avtrekker til rattet med 3/8-inch skralle og socket. Stram sentrum mutteren på avtrekker til rattet spretter ut av kolonnen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97217.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer