Typer av Automobile frontrute

Vindu missfarging er et populært valg for mange sjåfører på grunn av materialets evne til å dempe varmen absorpsjon fra sollys. Missfarging reduserer hvor mye sollys inn en bil og bidrar til å holde den kjølig, og ofte ser bra ut mens du gjør det. Noen vinduet fargetone typer kan bare brukes på fabrikken, mens andre er funnet primært som ettermarkedet modifikasjoner. Noen stater og lokale myndigheter har bil missfarging lover som begrenser vinduet missfarging, så alltid sjekk for å se hva som er tillatt i ditt område før du får vinduene tonet. Farget Film

farget film vinduet fargetone materialer feste på innsiden av bilvinduet og vanligvis måle mellom 2 og 7 mm, eller 0,002 og 0,007 inches. Disse filmene er farget til en bestemt farge som gjenspeiler noe av sollyset utover. Det reflekterte lyset blir deretter absorbert av vindusglass og leder bort over i den ytre luft som bilen kjører. Fargede filmer vanligvis tilby beskyttelse mot ultrafiolett (UV) stråler og har motstandsdyktige egenskaper.
Deponert Film

Som farget film, avsatt film har UV-bestandig og lett resistente egenskaper , men skiller seg fra farget nyanser i hvordan den er produsert. Deponert filmen har en ekstra metalized belegg som vanligvis produserer en mørkere, speiloverflate. Deponert filmer er begrenset av hva slags metaller som kan deponeres på filmen, som vanligvis aluminium, nikkel-krom eller kobber.
Freste Film

freste filmen har også et metallisert sjikt som fungerer som en reflekterende overflate, men er forskjellig fra avsatt film på hvordan det metalliserte lag er festet. Metallaget blir festet til filmen ved atom lag, gjør materialet lettere og tynnere enn avsatt film. Freste film missfarging er vanligvis svært reflekterende med litt speiling effekt.
Hybrid Film

Hybrid filmer er sammensatt av både reflekterende fargestoffer og metalized reflekterende lag. Disse filmene ofte bruke komplementært materiale til å produsere missfarging som både er svært reflekterende og lyse samtidig. For eksempel, en hybrid film som bruker en mørk farge kombinert med en titan lag både reflekterer mye lys og er mye lettere i utseende enn en mørk film av like reflekterende egenskaper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97298.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer