Hvordan Wire kjørelys og parkeringslys til en vippebryter

Over tid kan frontlys bryteren på en bil bli slitt og til slutt ubrukelig. Disse bryterne kan ofte være ganske dyrt å erstatte. Et billig løsning er å koble en enkel vippebryter på plass av frontlys bryteren, som vanligvis også styrer de drivende lys. Vippebrytere er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker samt elektronikk-forretninger, slik som Radio Shack, og kan vanligvis kobles opp uten for mye bråk. Du trenger
skrutrekker
Socket sett og skralle
Wire cutters
Wire strippere
Wire crimpers, Elektrisk tape
Vippebryter
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hvor du ønsker å montere bryteren. Bryteren skal være nær den gamle bryteren ' s sted slik at du bare kan kjøre de eksisterende ledningene til bryteren.
2

Finn de eksisterende ledningene for det gamle frontlys /parkeringslys veksle at du erstatter. Koble ledningsnettet eller ledninger fra baksiden av bryteren. Bestem hvilke ledninger sende strøm til hovedlysene når frontlys bryteren er slått på. Ta kontakt med en workshop manual spesifikk for din bil for koblingsskjema hvis du ikke kan bestemme hvilke ledninger er på frontlyktene.
3

Bestem hvordan ledningene er festet til baksiden av den nye vippebryter . Baksiden av vippebryteren vil ha et antall festepunkter for tråder, som vil variere avhengig av typen av vippebryteren du bruker. Disse kan være Skjærtype tilkoblinger eller skruesikringer tilkoblinger som bruker en skrue for å feste ledningen på plass.
4

Fest ledningene for frontlykter og kjørelys til bryteren. Dette vil trolig kreve kutting av endene av ledningene og feste en blad-kontakt i hver ende. Bruk wire strippere å fjerne om ½ tomme av isolasjonen rundt ledningene deretter feste kabeltilkoblere på hver ledning. Klem kontakten sikkert rundt hver ledning ved å klemme den med en tang deretter vikle elektrisk tape rundt ledningene og endene av kontakter festet til ledningene.
5

Hook opp alle ledningene til tilkoblingene på baksiden av bryteren. Det vil være en &Quot; bakken, &Quot; en &Quot; makt &Quot; og kanskje en &Quot; tilbehør &Quot; tilkobling. Hook opp de eksisterende frontlys ledninger i riktig rekkefølge, rådføre deg koblingsskjema for hvilken ledning som går hvor. Du kan også gjøre dette, gjennom prøving og feiling, ved å koble ledningene til frontlyktene og kjørelys tennes når bryteren er slått på.
6

Monter bryteren til dash når ledningene har vært koblet til og kjørelysene og frontlykter slå på. Bryteren kan monteres på en rekke måter. Noen er rett og slett skrudd på. Andre trenger å settes inn i et hull, slik at en mutter kan tres inn på baksiden av vippebryteren å holde den på plass. Sørg for at ikke noe metall på bryteren kommer i kontakt med noe metall på dashbordet da dette kan skape en kortslutning og forårsake ytterligere problemer.
7

Test frontlys bryteren ved å slå den på og se om frontlysene kommer på. Bryteren bør ha tre posisjoner:. En for off, en for kjørelysene og den andre for frontlyktene

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97270.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer