Hvordan erstatte Auto Seat Covers

Mest auto setetrekk til slutt vise tegn på slitasje eller kan bli farget, dratt eller slitt. Den enkleste og billigste måten å få nye utseende setene er å erstatte dekslene. Setetrekk er tilgjengelige for å passe nøyaktig merke og modell av kjøretøyet. De kommer i samme materiale, eller du kan velge mellom forskjellige farger, materialer og teksturer. Med riktig verktøy og ved å følge noen retninger, kan auto setetrekk lett byttes ut. Du trenger
Barberblad eller skarp kniv
Nytt setetrekk
S kroker
Cord
Vis flere instruksjoner
en

Se under sete og løsne alle S kroker som holder ledningen på plass. Siden du ikke vil være behov for de gamle ledninger, kan de kuttes for å løse noen knop.
2

Fjern hodestøtten fra bilens sete ved å trekke den opp og ut av setet. Skyv baksiden av setet fremover, mot fronten av bilen.
3

Trekk den gamle dekselet bak på setet og kast.
4

Plasser ny sitteunderlag over toppen av baksiden av setet og rive den. Strekk lokket ut på alle hjørner uten å forlate rynker i materialet.
5

Fest strikken under setene ved hjelp av S-kroker som fulgte med emballasjen. Fest krokene til rammen under seteputen. Rammeverket er synlig under setet.
6

Knyt den nye ledningen til rammen slik at det trekker setetrekket tett inntil setet.
7

Bruk en barberhøvel eller kniven til å skjære en liten rift i setetrekket rett over hullene for nakkestøtten. Hullene vil strekke seg, så sørg for at de er små. Sett hodestøtten og justere den deretter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97079.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer