Slik fjerner en manuell Shifter knott

De fleste knotter kommer prefabrikkert å møte dine originale specs, mens andre har universelle adaptere for å passe de fleste montering stiler. Enten du leter etter den kraftige utseende eller bare fjerne den opprinnelige knott for vedlikehold eller reparasjon, kan kjøretøyet være veldig konkret på hvordan bryteren er festet. De fleste knotter er press montert, skrudd på, eller gled på med en låsing sett skrue. Hvis du ikke finner fabrikken spesifikasjoner for bilen din, her er noen forslag for å hjelpe deg å komme i gir. Du trenger
Liten hex nøkkel sett
Strap skiftenøkkel
liten skrutrekker
Små nebbtang
Vis flere instruksjoner
en

Konsulter nærmeste deler Jobber eller forhandler som er spesifikk for ditt kjøretøy. De fleste leverandører bak disken vil tilby opp nyttig informasjon. Hvis du allerede har kjøpt en ettermarkedet shifter knott, følg instruksjonene. On-line leverandører kan være nyttig, og fora spesifikke for merke og modell er summende med andre entusiaster ivrig etter å kaste i.
2

Sørg for at tenningen er slått av, og bilen er parkert i fri med parkeringsbremsen på.
3

Undersøke rundt og under Shifter knott for skruer eller klips.
4

Skru den lille hex skruen, hvis du ser en . Knotten vil løfte seg. Klipp er generelt gjemt under en ring, og du kan fjerne dem med skrutrekker eller tang en gang utsatt. Hvis det ikke er noen skruer eller klips, kan knotten træs. Se trinn 5 for tråden montert prosedyrer.
5

Grip håndtaket, og vri det mot klokken for å se om det løsner, som betegner den er skrudd på. Det vil skru, og kommer ut uten problem. Hvis den ikke løsner, eller flytte i det hele tatt, så det var press montert. Se trinn 6.
6

Grip rattet, og trekk oppover hardt, men forsiktig. Hvis det plutselig kommer av, kan du støte oppover eller bakover og skade deg selv eller bilen. Hvis knotten ikke kommer ut etter gjentatte forsøk, se trinn 7.
7

Bestem på dette punktet hvor dårlig du ønsker å beholde den opprinnelige knotten. Mange Shifters har en spline på toppen slik at knotten ikke vil snu. Den neste metoden, og siste utvei, kan strippe, eller permanent skade, knotten. Noen entusiaster har faktisk kuttet dem av. Hvis du allerede har planlagt på en erstatning, vil dette ikke være et problem.
8

Plasser remskiveverktøy rundt knotten, og lås den på plass. Dra den mot deg, vri det mot, i tilfelle det er gjenget og på for stramt. Hvis ikke, kan du bruke remskiveverktøy å lirke bryteren frem og tilbake, før det er løs nok til å trekke opp og ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97329.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer